Pošlji povpraševanje

Računovodski servis R Fakturra: zanesljiv partner na poti do uspeha


Računovodski servis R Fakturra v Ljubljani že več kot 20 let ponuja celovite storitve na področju knjigovodstva, davčnega in računovodskega svetovanja, kadrovskih storitev, e-izvršb, na nas pa se lahko obrnite tudi, še predno računovodski servis sploh potrebujete. Ustanovitev poslovnega subjekta sama po sebi ni težavna, poraja pa mnogo vprašanj. Nanje vam, na brezplačnem posvetu, z veseljem odgovorijo naši sodelavci. Vstopite na poslovni trg in suvereno zasledujete zastavljene cilje.


Dovolite nam, da si skupaj z vami prizadevamo za vaš poslovni uspeh


Do dobrih poslovnih rezultatov boste zagotovo lažje prišli, če bo vaše računovodstvo vodeno brezhibno. Številne računovodske storitve lahko sicer opravljate tudi sami, a zunanji računovodski servis je dobrodošla pomoč ne le v velikih podjetjih. Prihranite čas in ga namenite aktivnemu doseganju poslovnih rezultatov. Poleg tega pa brez ustreznega knjigovodskega znanja in zadnjih informacij s področja zakonodaje, davkov in prispevkov, lahko prihaja do napak in poslovne škode.
R Fakturra je računovodski servis s sedežem v občini Brezovica, v Ljubljani pa imamo poslovne prostore v Tehnološkem parku. Ker pri delu uporabljamo sodobno informacijsko tehnologijo smo uvedli tudi e računovodski servis. Tako malim in velikim podjetjem ter vsem ostalim oblikam poslovnih subjektov omogočamo, da naš računovodski servis izberejo tudi, če poslujejo v okolici Ljubljane ali drugje. V skladu z visokimi računovodskimi standardi vam nudimo računovodsko svetovanje, celostno vodenje vašega računovodstva ali zgolj izbrane storitve in mnogo več.

računovodsski servisračunovodski servis


E računovodski servis: sodobno elektronsko poslovanje je ekonomično in ekološko


E računovodski servis
prinaša številne prednosti pri poslovanju. Dokumente nam dostavljate elektronsko, vodimo elektronski register, omogočimo pa vam tudi oddaljen dostop do vseh potrebnih baz podatkov kjer koli in kadar koli. Poleg tega, da z uporabo e računovodskega servisa prihranite čas, ki bi ga namenili za pripravo in dostavo dokumentacije v papirni obliki, zmanjšujete tudi številne stroške - poštne, potne in materialne. E računovodski servis uporabljate s pomočjo programa Pantheon. Takšno brezpapirno vodenje računovodstva je ne le ekonomično pač pa tudi ekološko.

RAČUNOVODSTVO

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje