Jubolin P25 - notranja izravnalna masa za strojni in ročni nanos

Jubolin P25 je pripravljena izravnalna masa, s katero lahko fino zgladimo notranje zidne in stropne površin v stanovanjskih, poslovnih, industrijskih in drugih objektih. Zglajene površine so umazano bele barve (naša ponudba čistil) in so primerne za barvanje z vsemi vrstami disperzijskih zidnih barv, lepljenje tapet ali kake druge dekorativne obdelave.
Jubolin P25 se dobro oprime apnenih, apnenocementnih, pa tudi cementnih finih ometov in mavčnokartonskih plošč. Uporaben je tudi za glajenje neometanih betonskih površin, vlaknenocementnih plošč, iveric, ipd. Možen je tudi nanos na že prebarvane površine.
Jubolin P25 odlikuje izjemno visoka tiksotropnost, tako da »ne teče in ne leze« iz lukenj, raz in rež, ki so bistveno globlje od največje dovoljene debeline nanosa, kar močno olajša glajenje pretežno »luknjastih« podlag, npr. neometane betonske površine, neometane površine zidov iz porobetona, ipd.

BELINKA BELTOP PREMAZI ZA LES

Jubolin P25 cena


Jubolin kit - ugodna cena spletne trgovine EVJ navdušuje

V spletni trgovini EVJ lahko dobite Jubolin v različnih količinah. Cena je navedena ob izdelku in je odvisna od količine. Poleg 1, 3, 8 ali 25 kg vedra je na voljo tudi Jubolin reparatur (150 g) za popravilo manjših poškodb na notranjih zidnih površinah. Cena za Jubolin kit ni previsoka, tako da si ga lahko privošči vsak, ki ga potrebuje. V naši ponudbi pretehtajte tudi možnost nakupa klime.

PONUDBA BARV, LEPIL IN KEMIČNIH IZDELKOV


Kako nanašamo jubolin P25?

Jubolin P25 nanašamo na trdno, suho in čisto podlago. Imate težave s plesnijo? Tu je Ceresit STOP - odstranjevalec vlage.

Pred nanosom izravnalne mase je priporočljiv osnovni premaz, ki je obvezen za močno vpojne ali iz kakih drugih razlogov problematične površine. Uporabimo z vodo razredčeno akril emulzijo (1 : 1), ki jo nanesemo s pleskarskim ali zidarskim čopičem ali z dolgodlakim krznenim ali tekstilnim pleskarskim valjčkom ali z brizganjem. 6 ur po nanosu osnovnega premaza lahko pričnemo z vgradnjo izravnalne mase. Če Jubolin P25 nanašamo ročno, moramo poskrbeti za dva sloja. Posušen nanos obrusimo s finim brusnim papirjem. Po uspešni obedlavi sten se vlage znebite s Ceresit STOP.

Obiščite našo trgovino in izberite Jubolin. Cena vas bo zagotovo prepričala. Vabljeni.

V naši ponudbi tudi ugodne klime,ogrevalna tehnikain Jupol barva