Pošlji povpraševanje

Belinka premazi - zaščitno sredstvo, ki bo še dolgo ohranjalo lepoto lesa


Poskrbite, da bo les dolgo ostal v svoji prvotni podobi z Belinka premazi. Za les je potrebno ustrezno skrbeti, ga pravilno in temeljito zaščititi, saj se sicer poškoduje, razpoka, spremeni barvo, napadejo pa ga lahko tudi škodljivci.


Belinka premazi les oplemenitijo in zaščitijo


Prva zaščita ali pa obnavljanje lesenih površin zahtevajo ustrezen postopek, pri tem pa izberite najboljše - Belinka premaze. Posebno zunanje lesene površine (ograje, vrtne ute, vrtno pohištvo) so izpostavljene najrazličnejšim vremenskim razmeram, ki les načenjajo. A ob pravilni negi lesa, Belinka premaze uporabite takoj ko opazite vidne spremembe, boste lahko dolgo občudovali in v njem uživali.
Zaščita lesa je zelo pomembna in potrebna že takoj po montaži. Uporabite izdelek, ki bo les optimalno zaščitil tako, da mu niti velike temperaturne razlike, dež, sneg in niti močni sončni žarki ne bodo prišli do živega. Za les, ki je vremensko izpostavljen, je zelo pomembno, da ga po prvi zaščiti po enem letu še enkrat premažemo. Izberite Belinka lazure.

belinka premazibelinka premazi belton

IZRAVNALNA MASA JUBOLIN

LEPILA MEKOL

BARVE JUPOL

Belinka premazi za les so enostavni za uporabo, zaščita pa dolgotrajna

Z Belinka premazi lahko lesene površine popolnoma prekrijemo ali pa pustimo vidno strukturo lesa, izbira je vaša. Belinka lazure so polprosojni površinski premazi za les, ki ga dekorativno obarvajo, a ohranijo njegov videz, med tem ko ga ščitijo tudi pred mehanskimi poškodbami in vremenskimi vplivi. Belinka lazura za les ščiti tudi pred maščobami, debeloslojna Belinka lazura Beltop UV Plus (cena je navedena ob izdelku), pa vsebuje tudi UV filtre ter lovilce prostih radikalov, ki v najzahtevnejših vremenskim razmerah preprečijo propadanje premaza.
Belinka ima bogat asortima kakovostnih premazov, barv in kemičnih sredstev za sanacijo lesa (Belinka lazura za les, Belinka kit za les). Med Belinka premazi za les ločimo polprosojne lazure ali povsem pokrivne barve. V ponudbi naše spletne trgovin najdete številne Belinka premaze za les, kot tudi prvovrstne premaze in barve, namenjene drugim materialom.
Glede na to, da uporabljamo različne vrste lesa za različne namene ni univerzalnega sredstva za njegovo zaščito. Belinka prodaja številne izdelke, ki so namenjeni dekoraciji, preventivni zaščiti lesa in tudi sanaciji že poškodovanega lesa, ki so ga napadli škodljivci. Če ne veste katerega izbrati, se posvetujete z našimi prodajalci. Med bogato založenimi policami trgovskega centra EVJ Elektroprom vam bomo pomagali najti bodisi impregnacije ali površinske premaze.

NUDIJO TUDI PAMETNE INŠTALACIJE