Pošlji povpraševanje

Belinka Beltop izdelki Belinka Beltop premazi za les - vrhunski izdelki za zaščito in dekoracijo lesa

Belinka Beltop so izdelki, ki so namenjeni tako zaščiti kot dekoraciji lesa. Z njimi bo les dekorativno obarvan ter preventivno zaščiten pred lesnimi škodljivci, vremenskimi in mehanskimi vplivi. Belinka Beltop premazi za les pa lahko že napadeni les tudi pozdravijo.
Za zaščito lesa v najzahtevnejših vremenskih pogojih bo poskrbela izjemno obstojna debeloslojna lazura Belinka Beltop UV Plus. Ta namreč poleg UV filtrov in absorberjev vsebuje tudi lovilce prostih radikalov, ki najbolj učinkovito preprečujejo propadanje premaza. Ker lesu daje dimenzijsko stabilnost, ga priporočamo za okna in vrata ter za zaščito vseh elementov iz trdega lesa listavcev. Predstavlja pravo izbiro, kadar želimo sijajnejši končni videz površine. Izdelujemo ga v 17 standardnih barvnih tonih, na nekaterih prodajnih mestih po Sloveniji pa je z Belinka mix sistemom moč dobiti Belinka Beltop uv plus v dodatnih 70 barvnih tonih. V ponudbi imamo tudi premaz za les Belinka Tophybrid 4.

Poleg premazov za les pa imamo tudi barve za zaščito sten. Imate vdolbine v stenah. Ne spreglejte Jubolin izravnalne mase.

VEČ O BIOMASI


Belinka Beltop - pravi izdelki za vaš dom

V ponudbi spletne trgovine se nahajajo jo tudi drugi Belinka izdelki. Ultratop je debeloslojna lak lazura, namenjena za dekoracijo ter dolgotrajno in učinkovito zaščito vseh vrst trdega in mehkega lesa. Zaradi prisotnosti UV filtra predstavlja novost v trajnejši zaščiti pred propadanjem. Površini lesa daje polnejši izgled plemenitih vrst lesa, pri tem pa ostane struktura lesa vidna. Prisotnost dodatkov za vodoodbojnost preprečuje prodiranje vode v pore lesa in na ta način tudi tvorjenje razpok in napihovanje lesa.
Belton površinski premazi les ščitijo pred vremenskimi in mehanskimi vplivi, hkrati pa les tudi dekorativno obarvajo. Delimo jih na lazure, ki so polprosojne in ohranjajo strukturo lesa vidno in pokrivne barve ki povsem prekrijejo strukturo lesa. Novi tankoslojni Belton prodira v les in je primeren za zaščito dimenzijsko nestabilnega lesa. Ker se, tako kot nekoč, nanaša v 3 slojih, je njegova vremenska odpornost odlična. Premazana površina je rahlo matiranega videza. Za odstranjevanje vlage pa imamo za vas Ceresit STOP.

Znamki Belinkaso zaupali že številni. Zakaj ji ne bi tudi vi? Obiščite nas in preverite tudi ponudbo elektromateriala.

BARVA ZA LES BELINKA

Beltop Belinka barve