Kakovostni smrekovi lesni peleti ugodnih ceni

Pri nas vam ponujamo kakovostne smrekove lesne pelete ugodnih cen. Smrekovi lesni peleti so lesna biomasa, ki se uporablja za kurjenje v pečeh in kotlih, namenjenih Peleti ugodna cenapeletom. Izdelani so iz dobro osušenega, zmletega in stisnjenega lesa katere koli vrste. Les takole obdelan nato stiskamo skozi matico z luknjami premera med 6 in 8mm, da nastanejo končni peleti. Pakirani so v vrečah po 15 kilogramov, možna pa je tudi nabava palete, ki ima 70 vreč.
Najkakovostnejši lesni peleti so narejeni samo in zgolj iz lesa, brez dodatnih kemikalih, lubja, peska ali drugih materialov, ki bi lahko zmanjšali kvaliteto samih peletov in tako onesnažiili ali celo pokvarili peči ali kurilne kotle. Taki lesni peleti dosegajo zelo visoko kurilno vrednost in so zaradi tega varčnejši, za njimi pa ostaja zelo malo pepela in vlage. Cene peletov so zelo ugodne, uporaba le teh je v primerjavi z drugimi kurilnimi materiali varčnejša in manj škodljiva. Če kurimo z približno dvemi kilogrami peletov lahko to enačimo enemu litru kurilnega olja.
Naši smrekovi lesni peleti so izdelani iz slovenskega lesa in so primerni za peči ali kotle ter kombinirane peči, ki uporabljajo tako pelete kot drva. Kakovostni so ravno zaradi svoje čistosti (brez lubja), imajo tudi FSC certifikat, kar pa prav nič ne vpliva na ugodno ceno peletov.
Naša lesna biomasa je torej narejena iz 100% smrekovega lesa brez kakršnihkoli kemikalij ali nečistoč, smrekovi lesni peleti pa vam omogočajo učinkovito zagotavljanjetoplote za vaš dom. Za cene peletov vam pri nas ni treba skrbeti, saj imamo zagotovljeno najcenejše pelete za svojo kakovost. Poleg ugodne cene peletov pa vam nudimo tudi dostavo peletov na dom in tako vam ni treba skrbeti prav za nič.

Lesni peleti odlične kakovosti

IZKORISTITE UGODNE CENE