Zastirke na vrtu

Zastirke proti plevelu in polžem na vašem vrtu - izberite zastirko iz sekancev!

Zastirke se uporabljajo za posipavanje po vrtovih in travnikih okrog okrasnih grmovnic za zastiranje plevela, z njimi pa lahko tudi posujemo in uredimo pohodne steze in poti ter označimo gredice. Priporočamo vam, da izberete kakovostno zastirko, kot so naše zastirke iz sekancev oziroma smrekovih sekancev. To je zares odlična zastirka proti plevelu. Les kot popolnoma naraven in ekološki material deluje dekorativno in okolju prijazno. Če torej potrebujete kakovostno zastirko proti polžem in nadležnemu plevelu, vam priporočamo nakup zastirke EVJ. Gre za slovenski proizvod iz slovenskega lesa smreke. Pakiran je v priročnih vrečah 50 l ter je enostaven za prenos in prevažanje. Več o proizvodu si lahko preberete na naši spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini blago tudi naročite, in sicer v le nekaj preprostih korakov. Nam pa dovolite, da poskrbimo, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.


EVJ Elektroprom Kisovec trgovski center - najboljši kraj za nakup zastirk

V podjetju EVJ Elektroprom d. o. o. se ukvarjamo s prodajo najrazličnejših proizvodov iz področja električne in vodovodne inštalacije, gradnje objektov in različnih grelnih teles za vse vrste ogrevanja (ogrevanje na plin, na olje, na drva, na pelete, električno gretje, radiatorsko gretje, toplotne črpalke, sončni kolektorji), v ponudbi pa boste našli tudi kakovostne zastirke, ki so narejene iz smrekovega lesa. V našem trgovskem centru vas bo pričakala ekipa strokovnih delavcev, ki se vam bo z veseljem posvetila in vam pomagala pri izbiri. Več ponudbi zastirk in naših ostalih proizvodih lahko preberete tudi na naši spletni strani.

zastirka proti plevelu in polžem


Zastirke - kaj izbrati?

Zastirke imajo veliko prednosti za tla na vašem vrtu. Gre za naravni rastlinski material, ki ga polagamo na tla na vrtu ali travniku. Zastirke služijo predvsem enemu namenu, in sicer preprečujejo rast plevela. Poleg tega pa zastirke na vrtu poskrbijo za zadrževanje naravne vlažnosti vaših tal ter tla zaščitijo pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot je močno deževje. Prav tako pa poskrbijo, da tla niso preveč zbita. Na tak način se ustvarijo idealni pogoji za razvoj in rast mikroorganizmov in korenin. Zastirke so lahko iz različnih naravnih materialov, polagamo pa jih na okopana in dovolj vlažna tla, ki morajo bito očiščena oziroma na njih ne sme biti plevela. Poskrbite tudi vi, da bodo vaša tla na vrtu primerno zaščitena. Izberite najboljše zastirke, ki bodo kos tudi najbolj trdovratnemu plevelu, in sicer zastirke EVJ, ki so narejene iz smrekovega lesa.

SEKANCE SE LAHKO UPORABLJA TUDI KOT ZASTIRKE


Kakšne so prednosti zastirke na vrtu?

Marsikdo se odloči, da si sam izdela zastirko. Ta možnost je seveda najbolj ugodna. Če pa nimate časa ali ne veste, kako se tega lotiti, potem je naše podjetje pravi naslov za nakup. Naši zaposleni vam bodo pri izbiri z veseljem pomagali, pa tudi povedali vam bodo, kakšne so prednosti uporabe zastirk. Gre za izjemno učinkovite materiale, ki omogočajo enakomerno zadrževanje vlage in toplote v tleh. Prav tako zastirke preprečujejo rast plevela, zbitost tal ter ustvarjajo ugodne pogoje za življenje koristnih drobnoživk in mikroorganizmov v tleh. S pomočjo zastirke boste ohranili dobro strukturo tal, pa tudi poskrbeli, da se polži ne bodo vračali na vaš vrt.


Nakup zastirk se pri nas izplača!

Na trgu je veliko ponudnikov zastirk in včasih je težko presoditi, kdo nam ponuja najboljše za naš denar. Cene zastirk se ne razlikujejo veliko, razlikuje pa se njihova kvaliteta. Če se odločite za nakup pri nas, bo to odločitev, ki jo zagotovo ne boste obžalovali. Ne le, da boste dobili 100 % naravno zastirko, ki je okolju in uporabniku prijazna, hvaležna vam bodo tudi vaša tla. Poskrbite, da bodo tla na vašem vrtu zdrava in brez plevela, s pomočjo naših kakovostnih izdelkov. Za več informacij nas lahko obiščete ali povprašate po telefonu.