Pošlji povpraševanje

Bioklimatske pergole za terase so patentirani, domači proizvodi našega podjetja

Smo družinsko podjetje Inoxvrbovšek d. o. o., v katerem se že skoraj štiri desetletja ukvarjamo s proizvodnjo aluminijastih in inox izdelkov. V podjetju smo strokovno usposobljeni, v dolgih letih delovanja pa smo si pridobili ogromno izkušenj pri delu tako v proizvodnji kot na terenu. Vse to nam daje širino in sposobnost prilagajanja tudi nepredvidenim situacijam, s katerimi se dnevno srečujemo.

Naši sodobno opremljeni prostori in nenehno nadgrajevanje znanja, nam omogočajo lasten razvoj okolju prijaznih, nerjavečih produktov za pridobivanje, pripravo in transport pitne vode. Z našimi proizvodi in storitvami, smo uspešno zadovoljili visoke zahteve jedrske elektrarne, pivovarne, čistilne naprave, vodarne, pražarne kave, tovarne smodnika, tudi operacijskih dvoran, prav tako smo opremili mnoge gostinske lokale, stanovanjske hiše, bazene, luksuzne hotele in mnoge druge objekte. Glede na povratne informacije naših strank vemo, da so te zadovoljne ter da delujemo in se razvijamo v pravo smer, kar nam je motivacija za vnaprej. 

V zadnjih letih smo se usmerili v izdelavo patentiranih, lastnih proizvodov, bioklimatskih pergolHard-Top pergol, s katerimi smo od leta 2013, prekrili že marsikatero teraso. Le-te ne izdelujemo serijsko, saj je vsaka bioklimatska pergola za teraso edinstven – unikaten izdelek, ki je prilagojen pogojem vnaprej znane stranke, se pravi da jih vedno izdelujemo po meri naročnika. Kljub temu, da imajo bioklimatske pergole za terase ogromno pozitivnih lastnosti, se trudimo, da te še izboljšamo, saj vedno stremimo k popolnosti.

Neuničljive Hard-Top bioklimatske pergole za terase

Vodotesna bioklimatska Hard - Top pergola s katero boste podaljšali sezono

Razmišljate o zaščiti terase pred dežjem, soncem in pozimi snegom? Potem si oglejte kakovostne vodotesne, bioklimatske pergole za terase iz naše ponudbe, ki bodo vašo sezono sedenja na prostem, podaljšale dolgo v jesen, prav tako pa boste lahko že zgodaj spomladi, na terasi spili prvo jutranjo kavo. Bioklimatske pergole lahko enostavno upravljate z motorno rotacijo lamel in jih nastavite, ko seveda to želite tako, da prepuščajo do 80 % sončnih žarkov. Običajne pergole za terase tega ne dopuščajo tudi ko imate željo posedeti na soncu in se morate vi prilagajati njim. Zato je možnost motorne rotacije lamel, več kot dobrodošla in izjemno praktična.

V primeru poletnih nalivov, vas bo bioklimatska pergola za teraso popolnoma zaščitila pred dežjem, saj se lahko pohvali s stoodstotnim tesnjenjem oz. vodotesnostjo, prav tako je popolnoma odporna na točo. V vsakem primeru bo terasa ostala suha, vi pa boste lahko nadaljevali druženje zunaj. Bioklimatske pergole za teraso so izdelane iz nerjavečih materialov – inox-a in aluminija, tudi gume ter zato 100 % korozijsko odporne. Vrhunski materiali obljubljajo, da s pergolo za teraso dolga desetletja ne boste imeli ne težav, ne vzdrževanja, torej nudijo popolno udobje in brezskrbnost. Zaradi močne konstrukcije ji snežna odeja ne more do živega, kos pa je tudi močnim sunkom vetra, zato si jo lahko privoščite tudi v najbolj vetrovnih predelih Slovenije.

Izdelava bioklimatske Hard – Top pergole za teraso po meri stranke

Vsaka bioklimatska pergola za teraso iz naše proizvodnje, je unikatna ter izdelana popolnoma po meri stranke. Njena izdelava poteka tako, da po vseh potrebnih izmerah tehnolog nariše podroben načrt, s pomočjo katerega naši mojstri izdelajo vse komponente, jo sestavijo in testirajo, kasneje spet razstavijo in pošljejo na barvanje.

Ko so vsi deli prebarvani in suhi, je pergola pripravljena za montažo, katero opravijo naši izkušeni strokovnjaki. Velikost bioklimatskih pergol, vedno prilagodimo pogojem prostorov, kamor bodo postavljene. Pergole so izdelane iz najširših in vitkih šiljastih lamel, dimenzij 40 x 300 mm, ki posebej v jesenskih, zimskih ter hladnejših pomladnih mesecih na terase puščajo kar največjo količino dobrodošlih sončnih žarkov.

To je še ena od prednost pred klasičnimi pergolami za terase, ki pozimi sonca skorajda ne prepuščajo. Omeniti moramo tudi, da so naše bioklimatske pergole, statično najmočnejše pergole, kar jih lahko najdete na trgu, saj lamele prenašajo kar devetmetrski razpon brez postavitve vmesnih stebrov. Stranka lahko po želji izbere elektro ogrevanje lamel in tako poskrbi za sprotno kopnenje snega, zato si jo brez skrbi omislijo tudi na predelih z vsakoletno debelo snežno odejo. Prav tako pa elektro ogrevanje, v času ko je v zraku veliko vlage, lamele suši kar sproti.

Bioklimatske pergole za terase in vse vremenske razmere

Kaj pa čiščenje in vzdrževanje bioklimatskih pergol za terase?

Bioklimatska pergola za teraso, je, verjeli ali ne, samočistilna. Lamele so namreč izdelane brez prečnih žlebičkov, so gladke in popolnoma ravne, zato se listje in iglice na njih ne zadržijo, temveč se z dežjem sperejo v odtok, preko skritega žlebu na robu. Če želite, jo lahko preprosto očistite z vodo ter z nežno krtačo oščetkate prah, ostalo vzdrževanje pa vam bo prihranjeno.

Pergole za terase vgrajujemo tako na novogradnje, kot na starejše objekte, mogoča pa je tudi njihova montaža skozi izolacijo. Izbirate pa lahko med različnimi izvedbami – na objekt jo lahko pritrdimo s strani, z vogala ali v vogal, prav tako je možna vgradnja v strop ali streho, na voljo pa imate tudi samostoječo varianto. 

Če imate dodatna vprašanja, nas pokličite ali nam pišite. Radi vam bomo svetovali in se po dogovoru oglasili pri vas, da skupaj pregledamo možnosti, ki bi prišle v poštev na vašem objektu.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto & video

Izdelki

Pokaži vse >
Barve bioklimatske pergole
Barve bioklimatske pergole

Bioklimatske pergole Hard-Top so avtorsko zaščiten proizvod slovenskega družinskega podjetja. Od...

Več
Lamelne bioklimatske pergole
Lamelne bioklimatske pergole

Bioklimatske pergole Hard-Top za terase in vrt izboljšujejo kakovost bivanja ter zunanjega prostora....

Več
Bioklimatske pergole
Bioklimatske pergole

Bioklimatske pergole predstavljajo inovativen model najtanjših, a najširših lamel za regulirano prepuščanje...

Več
Pokaži vse >
Bioklimatske pergole cena
Bioklimatske pergole cena

Bioklimatska pergola, cena katere je glede na vse pozitivne lastnosti zelo logična in sprejemljiva,... Več >

Pergola
Pergola

Pergola bo v prihajajočem mesecu ali dveh, ko nas najverjetneje čaka muhasto vreme, prišla... Več >

Alu pergola
Alu pergola

Pergola predstavlja odlično rešitev za bivanje na prostem, ne glede na vreme in ne glede... Več >

Pergola
Pergola

Pergola Hard-Top je edina samočistilna pergola za terase in vrtove na trgu. Avtorsko zaščiten... Več >

Pokaži vse >
Pergola
Pergola

Pergola lahko zelo izboljša kakovost bivanje na zunanjem prostoru. Če izberete pravo, lahko... Več >

Bioklimatska pergola
Bioklimatska pergola

Bioklimatska pergola ima številne prednosti. Ste ravno v nakupu pergole in vas velika izbira... Več >

Pošlji povpraševanje