Pošlji povpraševanje

Ugodni prenosniki za vas na »policah« naše spletne trgovine

Podjetje Geri Computer se ukvarja s prodajo raznovrstne računalniške opreme, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami dokazuje kakovost in ugodnost na trgu. Naš cilj je, da uspešno pripeljemo stranke do njihovega želenega izdelka in nato zagotovimo zadovoljstvo po opravljenem nakupu. Nudimo pa tudi posebne popuste za študente in posebno ponudbo za šolarje. Oglejte si spletno stran notesniki.si z raznoliko poudbo hitrih, ugodnih in zanesljivih računalnikov in odkrijte svet zabave in zmogljivosti z nami!

Ponujamo:

  • Prenosniki
  • Računalniki
  • Tablični računalniki
  • Strežniki
  • Monitorji
  • Dodatna oprema

Internet je že prežel vse pore našega življenja in kar težko bi si organizirali življenje, če ga ne bi bilo več. Dinamika vsakdanjega življenja je postala tako intenzivna, da je internet nuja in hkrati orodje, ki nam olajša življenje in ne nazadnje dviga standard. Da pa bi lahko dostopali do interneta, seveda potrebujemo računalnik. Še dobro, da imamo široko ponudbo različnih vrst računalnikov, kjer si lahko izberete svojega, tako pa dobite najboljšo kvaliteto za najmanj denarja.

Iščete nov prenosni računalnik?Ponujamo tablice po ugodnih cenah

Kateri računalnik kupiti, z nami ni več vprašanje

Če potrebujete računalnik za delo v pisarni, ali pa za vsakdanjo rabo doma – vam lahko priskočimo na pomoč z našim izborom ugodnih računalnikov. Računalniki so postali nezamenljiv elektronski spremljevalec skoraj vsakega posameznika, z nenehnim napredkom tehnologije pa stalno povečujejo svoj pomen.

V primeru, da veliko potujete in je za vas bolj pomembna prenosljivost, vam raje priporočamo ogled prenosnikov. Uporabljate jih lahko pri pisarniških opravilih, izobraževanju ali preprostim brskanjem po spletu, ogledu filma ali igranjem igric.

Na voljo imamo tudi dodatno zunanjo opremo, ki jo lahko priključite na vaš prenosnik ali računalnik. V naši spletni trgovini si lahko priskrbite kakovosten zaslon, udobne miške, osvetljene tipkovnice, zmogljive diske ali pomnilnike, da si boste lahko vaše najljubše spomine tudi shranili. Ponujamo tudi različne tipe strežnikov, kot so Rack, Tower in Blade strežniki. Prepričani smo, da vam lahko predlagamo takega, ki se prilega vašim željam.

Ugodni prenosniki za dobro kupčijo vedno pri nas

Naše stranke redno razveseljujemo z vsakodnevnimi akcijami za različne izdelke. Verjamemo, da boste na naši spletni strani našli, kar si želite, obenem pa se trudimo, da se to ne bi preveč poznalo na vaši denarnici.

Če ne veste, kateri prenosnik ali strežnik kupiti, si boste morda ob pregledovanju naše pestre izbire kakovostnih izdelkov lažje odgovorili na vprašanje. Če pa tudi potem ne bo šlo, vas vabimo, da nas pokličete na našo telefonsko številko, kjer vam bomo svetovali.


Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte na lastne oči!


Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Prenosnik
Prenosnik

Ne veste kako bi se lotili iskanja prenosnika. V tem članku vam predstavimo nekaj koristnih informacij...

Več
Laptop
Laptop

Prvič kupujete laptop oz. prenosni računalnik. Verjetno ste že slišali za Lenovo laptop, dell laptop,...

Več
Tablični računalnik
Tablični računalnik

Tablični računalniki postajajo vse bolj iskani zaradi svoje uporabnosti. Mnogi uporabniki z njimi...

Več
Prenosniki
Prenosniki

Prenosniki oz. laptopi so se razvili v prave vsakdanje sopotnike, saj si nekateri življenja brez njih...

Več
Monitor
Monitor

V kolikor sami sestavljamo stacionarni računalnik ali pa zgolj iščemo dodatno opremo, je...

Več

Pošlji povpraševanje