Pošlji povpraševanje

Požarna zaščita vašega objekta

Pasivna požarna zaščita in protipožarni sistemiPožarna zaščita vašega objekta bi morala biti v mislih vsakega posameznika, ki se želi v svojem objektu resnično počutiti varno. Če želite zaščititi svoje težko prigarano premoženje in vaš objekt z učinkovitim protipožarnim sistemom potem smo pri podjetju Tinde pravi partner za vašo požarno zaščito. Proizvajamo namreč kakovostne proizvode PiroFix, ki so namenjeni pasivni požarni zaščiti vašega objekta. Z našimi izdelki dosežete popolno požarno varnost za ugodno ceno. Ne prepustite protipožarne zaščite naključju, prepustite jo nam.

Zaščitite svoj objekt s protipožarnim sistemom PiroFix

Smo edino podjetje na slovenskih tleh, ki proizvaja izdelke požarne zaščite prebojev. Protipožarni sistem PiroFix je namenjen pasivni požarni zaščiti vašega objekta in se uporablja pri masivnih gradbenih materialih ali lahkih montažnih stenah. Proizvode se lahko uporablja posamično ali skupaj s čimer dosežemo še boljšo požarno zaščito. Ker smo protipožarni sistem razvili sami ga najbolje poznamo, zato vam lahko ponudimo resnično najboljšo protipožarno zaščito in požarno varnost. Cena vseh naših izdelkov je vašemu žepu prijazna.

Poskrbite za ustrezno pasivno požarno zaščito

Pasivna požarna zaščita je sestavni del predpisov, ki urejajo požarno zaščito v vseh stavbah. Njen cilje je ne le preprečiti nastanek požara, ampak predvsem v primeru nastanka požara le tega omejiti in preprečiti širjenje ognja. To dosežemo z uporabo ognjevarnih tal, sten in požarnih vrat.
Kako lahko uporabimo PiroFix izdelke za pasivno požarno zaščito vašega doma:

  • Pasivna zaščita kabelskih prebojev
  • Pasivna zaščita prehodov neizoliranih kovinskih cevi
  • Požarna prehodov izoliranih (npr. z armaflexom) kovinskih cevi
  • Požarna prebojev gorljivih termoplastičnih cevi
  • Pasivna zaščita fug

S pomočjo bogatih izkušenj na področju požarne varnosti vam lahko svetujemo kako najbolje zaščititi vaše domovanje, da boste v njem še dolga leta lahko prebivali brez skrbi. Kakovosten protipožarni sistem PiroFix vam po vaši želji tudi montiramo. Za dodatne informacije in vprašanja v povezavi z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili.
Ne prepustite varnosti vaših najdražjih, vašega doma in premoženja naključju. Že danes poskrbite za ustrezno požarno zaščito vašega objekta.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje