delovanje sanitarne toplotne črpalkeOgrevanje sanitarne vode s pomočjo toplotne črpalke za sanitarno vodo


Samo za ogrevanje sanitarne vode v povprečnem gospodinjstvu porabimo okrog 10% vse energije, ki je v letu dni porabimo za ogrevanje. Seveda se nam dan danes že ponuja alternativa - odločimo se lahko za nakup sanitarne toplotne črpalke, s pomočjo katere bomo porabo energije za ogrevanje vode zelo zmanjšali.


Sanitarna toplotna črpalka je veliko bolj učinkovita


Kot že samo ime pove je delovanje sanitarne toplotne črpalkenamenjena ogrevanju sanitarne vode, ki jo v gospodinjstvu porabljamo. S pomočjo toplotne črpalke za sanitarno vodo lahko prihranimo tudi do 70% energije, ki je namenimo za ogrevanje.

V NAŠI PONUDBI TUDI KLIMATSKE NAPRAVE


Toplotna črpalka za sanitarno vodo zrak voda je tudi veliko bolj varčna


Sanitarna toplotna črpalka namreč 70% energije, potrebne za segrevanje, pridobi iz okolice, ostalih 30% pa iz električne energije, ki poganja kompresor. Toplotne črpalke pa seveda ustvarjajo tudi hladilni učinek in jih tako nemalokrat lahko uporabimo tudi za ohlajanje prostorov. Predvidena življenjska doba sanitarnih toplotnih črpalk je med 15 in 20 let, s pravilnim in rednim vzdrževanjem pa se ta življenjska doba lahko še podaljša.
Ne ponujamo vam le sanitarnih toplotnih črpalk pač pa lahko izbirate tudi med drugimi toplotnimi črpalkami!


Pri nas lahko naročite tudi toplotne črpalke zrak voda za sanitarno vodo. Z njihovo pomočjo lahko ogrevate tako sanitarno vodo kot tudi prostor.


toplotna črpalka sanitarna voda - cena


Vas zanima več o sanitarnih toplotnih črpalkah? Obiščite našo spletno stran in se pozanimajte!


Oglejte si široko ponudbo toplotnih črpalk za sanitarno vodo na naši spletni strani: http://www.elektroprom.si/nasveti-in-vzdrzevanje. Na strani lahko najdete tudi druge koristne informacije, ki vam bodo pred namestitvijo toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo v korist. Seveda nas lahko v primeru dodatnih vprašanj pokličete in z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vprašanja, ki se vam morda še zastavljajo. Na nas se lahko obrnete tudi preko e-pošte. Na vprašanja odgovorimo hitro in natančno ter vam tako pomagamo k pametnemu nakupu toplotne črpalke za sanitarno vodo. Oglejte si našo široko ponudbo sanitarnih toplotnih črpalk po ugodni ceni in se odločite za ekološki način ogrevanja še danes!