Klima naprave za hlajenje, ogrevanje in filtracijo zraka

Za prijetno hladen piš v vročih poletnih dnevih

Servis klima napraveKlima naprave so dandanes že nekaj povsem vsakdanjega v večini domov in poslovnih prostorov. Razloge za njihovo vse večjo priljubljenost gre iskati v cenovni dostopnosti in vse bolj pogostih temperaturnih ekstremih v našem okolju. Klimatske naprave se najpogosteje uporabljajo za ohlajanje prostorov, lahko pa se uporabljajo tudi za čiščenje zraka in ogrevanje, saj bodo vaše prostore ogrele zelo hitro in energetsko učinkovito.
Klima naprave zaradi svoje sestave na žalost nudijo idealne pogoje za razvoj bakterij in ostalih mikroorganizmov, zato morajo biti redno servisirane, da lahko zagotovimo varno delovanje. Dezinfekcija naprave, ki je del rednega servisa, bo tudi preprečila nastanek zatohlega vonja, ki se pojavi, če napravo redko uporabljamo in čistimo. Servis klimatske naprave bodo za vas z veseljem opravili usposobljeni serviserji podjetja Elektroprom.

SERVIS KLIMATSKE NAPRAVE Z IZKUŠENIMI SERVISERJI


Klima naprave, ki vam jih nudi Elektroprom

Klimatske naprave, ki so del naše bogate ponudbe, so energijsko varčne, enostavne za vzdrževanje in izredno učinkovite. Moč klima naprave se običajno prilagodi velikosti in legi prostora, številu oseb in moči ostalih naprav v prostoru. S pomočjo teh podatkov najlažje ugotovimo, kako močno klima napravo potrebujemo. Nudimo vam klima naprave svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Mitsubishi, Toshiba, Panasonic in Daikin. Osnovne modele imamo na zalogi, ostali pa so dobavljivi le v nekaj dneh. Zaposleni v našem podjetju posedujejo vrsto let izkušenj z montažo in servisom klimatskih naprav. Potrudili se bomo, da bo vaša nova klimatska naprava kar najhitreje pripravljena na uporabo. Če potrebujete dodatne informacije in nasvete v zvezi s klima napravami, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi.
Pozabite na neznosno soparo v domačih bivalnih prostorih ali v vaši pisarni. V prijetno ohlajenem prostoru je lažje delati, pa tudi spati. Odločite se za nakup klimatske naprave, ki bo ustvarila najbolj primerno temperaturo za vaše bivanje.


Elektroprom d.o.o. | Klima naprave za prijetno osvežitev v vročih poletnih dneh - povezave na našo stran: