Kakovostna zaščitna oprema pri varjenju - investicija v zdravje varilcev in višjo storilnost

Ste varilec in se želite ustrezno zaščitili pred negativnimi zdravstvenimi posledicami, ki jih povzročajo predvsem izpostavljenost sevanju ultravijolične (UV) in infrardeče (IR) svetlobe ter izpostavljenost izredno škodljivim plinom, ki se sproščajo med varjenjem?


Ste delodajalec in želite zagotoviti višjo storilnost varilcev, izboljšati poslovni uspeh, predvsem pa poskrbeti za varnost in zdravje svojih zaposlenih?


V podjetju Weld vam nudimo ustrezne rešitve. Ponujamo visoko kakovostne avtomatske varilne maske, ki jih je možno nadgraditi s sistemi za dihanje, ter zaščitne varilne zavese in zaščitne varilne lamele.


Varilec je pri varjenju izpostavljen IR in UV sevanju, ki ob neustrezni zaščiti povzroča trajne poškodbe oči. Zelo močno UV sevanje pa hkrati dokazano zvišuje tveganje za nastanek kožnega raka. Zato je pri varjenju nujna uporaba kakovostne avtomatske varilne maske

Generalni zastopnik za avtomatske varilne maske

Podjetje Weld je generalni zastopnik za avtomatske varilne maske svetovno priznanega proizvajalca Balder. Avtomatske varilne maske Balder (potrjeno s strani neodvisnih evropskih institucij) dosegajo najvišjo stopnjo kakovosti in varnosti. Avtomatske varilne maske Balder odlikujejo tudi uradno najboljša možna optika vgrajenih avtomatskih varilnih filtrov (1/1/1/1), ki imajo 3 leta garancije.


Avtomatske varilne maske Balder je moč nadgraditi s sistemi za dihanje, ki ščitijo varilca pred posledicami vdihavanja nevarnih snovi, ki se sproščajo med varjenjem. Na voljo so sistemi za dihanje, ki ščitijo dihala pred prahom in aerosoli, kot tudi sistemi za dihanje, ki dodatno prečistijo zrak kemično. Oboji po evropsko veljavnih standardih dosegajo najvišji možni zaščitni razred.

Škodljivim vplivom varjenja pa niso podvrženi samo varilci. Zaščitne varilne zavese ali zaščitne varilne lamele pred nevarnim UV in IR sevanjem ščitijo vse ostale, ki se v času varjenja nahajajo v delovnem prostoru. Podjetje Weld je generalni distributor za zaščitne varilne zavese in zaščitne varilne lamele priznanega nemškega proizvajalca Sinotec. Njihove zaščitne varilne zavese in zaščitne varilne lamele dosegajo najvišje kakovostne standarde.


Podjetje Weld je zastopnik svetovno priznanega nemškega proizvajalca najvišjega kakovostnega razreda Abicor Binzel, ki vam nudi MIG/MAG, TIG gorilniki, ROBO gorilniki in plazemske varilne gorilnike ter njihove potrošne dele.


Ponujamo tudi varilne aparate Fronius, Cebora, Cea in Iskra varjenje, ter ostalo opremo za varjenje.


Držimo se našega slogana »Ko zahtevate kakovost«. S tem, ko varilcem ponujamo visoko kakovostne avtomatske varilne maske, opcijsko opremljene s sistemi za dihanje, zaščitne varilne zavese in zaščitne varilne lamele, uspešno in vestno uresničujemo naše osnovno poslanstvo - skrb za zaščito zdravja varilcev.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje