Elektromaterial - cenik in kakovost, ki vas bosta navdušila

Cenik elektromateriala podjetja EVJ Elektroprom priča o tem, da za vrhunsko kakovost izdelkov vendarle ni treba seči pregloboko v denarnico. Nudimo vam namreč najcenejši elektromaterial, ne da bi pri tem trpela kvaliteta izdelkov.

Elektromaterial cenikElektromaterial - trgovina z bogato ponudbo in večdesetletno tradicijo

V naši specializirani trgovini z elektromaterialom, ki se nahaja v Zasavju, natančneje v Kisovcu, boste našli vse, kar potrebujete - od elektrostikal, kablov, žarnic in svetilk do merilnih orodij, odklopnikov, grelnih mrež itd. Naša trgovina z elektromaterialom je namenjena največjim mojstrom, obenem pa je pravi naslov tudi za vse tiste, ki se želite kar sami lotiti manjših popravil v vašem domu. Pomagali vam bomo pri izbiri ustreznega materiala za elektroinštalacije in vam po potrebi ponudili tudi strokoven nasvet. V primeru, da bi se kljub izjemno bogati in raznovrstni ponudbi vendarle zgodilo, da v tistem trenutku na zalogi ne bi imeli natanko tistega, kar potrebujete, se bomo potrudili, da vam v najkrajšem možnem času priskrbimo želeni elektromaterial. Trgovina je odprta vsak delovnik od 7. do 19. ure (tudi v zimskem času), ob sobotah pa od 7. do 13. ure. Poleg materiala za elektroinštalacije pa vam ponujamo tudi izdelke za ogrevanje, vodovod, belo tehniko in gradbeni material. Tako boste dobili vse, kar potrebujete, na enem mestu in prihranili tudi ogromno časa.

Cenik: Najcenejši elektromaterial vrhunske kakovosti

Zagotavljamo vam, da boste pri nas našli najcenejši elektromaterial. Cenik poskušamo vseskozi oblikovati na podlagi naše glavne maksime pri poslovanju, ki je zadovoljstvo naših strank. Poleg že tako ugodnega cenika elektromateriala vam občasno nudimo tudi posebne akcije, naše stranke pa imajo tudi možnost obročnega odplačevanja - torej ne več »le« najcenejši elektromaterial, ampak najcenejši elektromaterial na kvadrat!

Aktualne ugodnosti

V želji, da bi bile stranke vseskozi seznanjenje z našo aktualno ponudbo, izdajamo tudi poseben letak, s pomočjo katerega lahko preverite najbolj »vroče« izdelke na našem ceniku elektromateriala in drugih kategorij. Če se pojavijo morebitne nejasnosti ali pa želite zgolj pridobiti dodatne informacije, nas lahko med našim delovnim časom kadarkoli pokličete ali pa se kar osebno zglasite v naši trgovini, dosegljivi pa smo tudi po e-pošti.


Za še enostavnejše nakupovanje

Poleg fizične trgovine z elektromaterialom, ki je mnogim kupcem še vedno ljubša izbira, smo mislili tudi na vse tiste, ki jim bolj ustreza nekoliko bolj sodoben način nakupovanja. Tako vam je na voljo tudi spletna trgovina z elektromaterialom in drugimi izdelki iz naše ponudbe. S pomočjo spletne trgovine z elektromaterialom boste prihranili čas, obenem pa boste imeli boljši pregled nad našim celotnim cenikom elektromateriala, med sabo boste lahko hitro primerjali podobne izdelke in se odločili za najboljšo možnost. Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenija, pošiljko pa je načeloma odpremljena še isti dan.


EVJ Elektroprom d.o.o.| Cenik elektromateriala, na katerem boste našli izjemno ugodne cene izdelkov najboljše kakovosti