Torte po naročilu

Naročite najboljšo torto z izbranim okusom in videzom

Slaščičarna Flere iz Mengša se že vrsto let ukvarja z izdelavo tort po naročilu. Sem sodi izdelava poročne torte, rojstnodnevnih tort, otroške torte, birmanske torte in drugih tort po naročilu za različne priložnosti. Izbira različnih okusov, dekoracij in motivov je zares pestra, zato bo zagotovo vsakdo našel nekaj zase. Na voljo so vam različne sadne, jogurtove, skutne in čokoladne torte, ki so vedno bogatega okusa. Torte po naročilu so lahko klasičnih ali posebnih oz. unikatnih oblik. Za alergike nudimo torte po naročilu brez jajc ali glutena, za diabetike pa torte z manj sladkorja, moke in maščobe. Zelo priljubljene torte po naročilu so v zadnjem času tudi presne torte, s katerimi se lahko zdravo posladkate.

Najboljše torte po naročiluTorte po naročilu za otrokeTorta po naročilu - kača

Izdelava tort po naročilu

Pri izdelavi tort po naročilu dajemo poudarek skrbno izdelanim detajlom pri dekoraciji, sočni teksturi testa in bogatim naravnim okusom. Prav zato lahko kupcem s ponosom ponudimo najboljše torte, ki bodo vašim gostom še dolgo ostale v spominu. Torte po naročilu, ki jih izdelujemo v slaščičarni Flere, so narejene iz kakovostnih sestavin, zato je njihov okus poln in svež. Pri izdelavi tort po naročilu se opiramo na recepte naših babic, ki jim dodamo lastno, moderno noto. V njih ne prevladuje okus po maščobi, prav tako pa niso težke in preveč nasitne. Poskusite jih, saj smo prepričani, da se boste z veseljem vračali po naše najboljše torte, kakor se številni drugi zvesti kupci. Izdelavo tort po naročilu opravimo hitro - vedno v dogovorjenem roku. Tako vam ni potrebno skrbeti, da bi bili vaši gostje prikrajšani za kulinarične užitke ob najboljših tortah slaščičarne Flere.

Piškoti po naročilu - najboljši piškoti za pogostitev

Poleg tort po naročilu lahko pri nas naročite tudi okusne piškote po naročilu, ki so primerni za manjše pogostitve (npr. ob upokojitvi, poslovna srečanja,...) ali za sladkanje ob kavi na različnih praznovanjih.

Obiščite slaščičarno Flere, kjer vas čakajo najboljše torte, piškoti in druge sladice, ki bodo razveselile vaše brbončice.

Slaščičarna Flere | Nudimo vam ugodne torte po naročilu - povezave na našo stran:

  • Torte po naročilu
  • Izdelava tort po naročilu
  • Najboljše torte
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje