Pošlji povpraševanje

Lah Medikal diagnostični center - bioresonanca za odkrivanje bolezni

Lah Medikal center


Bioresonanca: SCIO biofeedback aparat za diagnostiko bolezni


Diagnostični center Lah Medikal nudi preventivne reglede z bioresonanco. Bioresonanca ali SCIO biofeedback je metoda za odkrivanje prebolelih in obstoječih bolezni, pa tudi tistih, ki trenutno še ne kažejo prepoznavnih znakov navzven. S pomočjo bioresonance SCIO lahko zato odkrijemo začetke bolezni, ko se simptomi sploh še ne kažejo, ter jo zato uspešneje in hitreje zdravimo. Vsak od nas je že kdaj občutil negativni stres, simptomi pa nas ne zanimajo, dokler ne občutimo težav. Te počasi, a vztrajno naraščajo v določenih delih našega telesa in navadno poiščemo pomoč, ko je bolezen že v polnem razmahu. SCIO biofeedback bioresonanca nam pomaga bolezen zatreti že v kali. SCIO terapija nato poteka tako, da s posebnimi elektrodami SCIO aparata, ki so pritrjene na glavo, roke in noge, poiščemo vsa neravnovesja v telesu. Pove nam, od kod izvirajo težave, bioresonanca pa nato s homeopatskimi vzorci v telo prenaša blagodejne snovi, ki pomagajo pri samozdravljenju telesa.

Bioresonanca: bolezni srca in stres simptomi


Bioresonanca je izredno učinkovita v boju proti boleznim. Zaradi nepravilne prehrane in premalo gibanja so bolezni srca in ožilja eden izmed vodilnih vzrokov smrti. Stres (simptomi so: glavoboli, pogosti prehladi, utrujenost, depresija) pa še dodatno vpliva na bolezni srca in jih pospešuje. Tudi kajenje, prevelika telesna teža in povišan krvni tlak povečajo tveganje za razvoj srčnih bolezni. SCIO biofeedback bioresonanca nam omogoča zdravljenje na naraven način, v primeru začetnih stadijev bolezni pa predvsem hitreje in učinkoviteje pripomore k samoozdravitvi. SCIO biofeedback bioresonanca nam omogoča hitrejšo obdelavo vseh informacij in jasnejšo sliko obstoječih težav v telesu. Terapija SCIO okrepi imunski sistem, zniža negativni stres s simptomi, omili bolezni srca, preprečuje možgansko kap in olajša prenehanje kajenja. SCIO bioresonanca ne trdi, da zdravi, pač pa pomaga telesu, da samo začne izločati nakopičene strupe, ki omogočajo vrsto bolezni in se tako ozdravi samo.

Bioresonanca za naravno pomoč telesu


Bioresonanca ali SCIO biofeedback je popolnoma naravna metoda zdravljenja telesa. Zelo učinkovita je pri zgodnjem odkrivanju neravnovesij v telesu, ki vodijo v najrazličnejše bolezni. Bioresonanca naj bo vaša vstopnica v zdravo življenje! Pokličite Lah Medikal Center na 031 616 351 ali pošljite email na info@lahmedikal.si in se naročite.

Lah Medikal Center | Bioresonanca in SCIO biofeedback, diagnostični center - povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje