Križna elektro stikala Vimar

Križno stikalo je vrsta stikala glede na vezavo. Med njimi so zelo priljubljena elektro stikala Vimar, ki jih izdeluje svetovno priznano podjetje iz Italije. Svojo tradicijo, ki ima korenine v leti 1945, uspešno nadaljujejo tako, da se prilagajajo trgu in njegovim potrebam, obenem pa sledijo tehničnim inovacijam. Tudi Modul stikala oziroma stikala Tem Čatež modul iz podjetja Tem lahko dobite pri nas, za tiste, ki radi malce zatemnite prostor in imate LED razsvetljavo, pa imamo na voljo tudi zatemnilno stikalo za LED žarnice oziroma sijalke. Te porabijo veliko manj energije in so bolj prijazne do okolja. Ne glede na to, ali potrebujete križno stikalo, menjalno stikalo ali drug elektro material, ga zlahka najdete v naši spletni trgovini EVJ.

ELEKTRO STIKALA PRIZNANEGA PROIZVAJALCA VIMAR

Križno stikalo iz programa Modul Tem

Podjetje Tem iz Čateža, ki je vodilni slovenski proizvajalec tovrstnih izdelkov, izdeluje tudi tako imenovana Modul križna stikala oziroma stikala Tem Čatež Modul. To Slovensko podjetje se je sicer v začetku uveljavilo samo doma, zdaj pa žanje uspe tudi v tujini. Z blagovnima znamkama Modul in Ekonomik sodijo v sam vrh razvoja in dizajna stikal. Modul stikala so sinonim za dovršenost - tako na področju oblikovanja kot na področju kakovosti izdelave. Oglejte si jih v naši spletni trgovini z elektro materialom in jih naročite z enim klikom.

Elektro stikala VimarElektro stikala Vimar

Med tujimi podjetji, ki so v Sloveniji in svetu zelo uveljavljena in njihove izdelke lahko najdete tudi v spletni trgovini EVJ, je brez dvoma podjetje Vimar. Križno stikalo ali splošneje rečeno elektro stikala Vimar so zelo kakovostno izdelana, jasno se kaže njihova tradicija in dolgoletne izkušnje, obenem pa so v koraku s časom. Pri nas lahko dobite tako njihova 'klasična' stikala kot tudi na primer zatemnilno stikalo za LED žarnice, v katerega je vključena sodobna tehnologija. Če so Modula stikala lahko ponos slovenske elektro proizvodnje, so elektro stikala Vimar zanesljivo lahko v ponos proizvajalcem iz naše zahodne sosede.

Elektroprom, d.o.o. | Križna stikala Modul Tem Čatež.