Menjalno stikalo Vimar in TEMMenjalna stikala Vimar in Tem modul

Menjalno stikalo je le ena od stvari, ki jih lahko kupite v naši spletni prodajalni za elektro material. Na voljo vam je vse, kar potrebujete za kakovostno električno napeljavo - ne glede na to, za kakšno zgradbo gre - stanovanjsko, poslovno ali proizvodno. Dobite lahko na primer menjalna stikala Vimar ali Tem modul, križno stikalo Tem ekonomik, grebenasto stikalo 1-0-2 in še marsikaj. Vso ponudbo, ki jo lahko nadete v spletni trgovini EVJ, si lahko ogledate na naši spletni strani. Ob izdelkih je navedena tudi cena in ali je nek artikel trenutno na zalogi. S preprostim klikom izberete izdelek in kmalu bo pri vas doma.

Menjalno stikalo kar prek spleta

Izdelki različnih proizvajalcev (Vimar stikala, križno stikalo Tem ekonomik, Tem modul, grebenasto stikalo 1-0-2, menjalno stikalo ...) so vam z zdaj že ne več tako novo tehnologijo na voljo kadarkoli in kjerkoli. Naša elektro trgovina je namreč na voljo tudi na spletu, kar pomeni, da vam za to, da bi kupili izdelke za dom in vrt ter še marsikaj drugega, ni več treba od doma z avtom v klasično trgovino. Vse izdelke si namreč lahko naročite v spletni trgovini EVJ. Tisto, kar si želite, preprosto postavite v svojo virtualno nakupovalno košarico(s klikom na gumb 'v košarico'), izberete število kosov, način plačila in način prevzema - in izdelek bo pri vas, kot bi mignil.

Stikala Vimar in Tem modul

Podjetji Vimar in Tem sta dva vrhunska proizvajalca različnih stikal, kot so na primer menjalna stikala. Za oba je značilna vrhunska kakovost. Proizvajalec Vimar je podjetje iz Italije, ki prodaja svoje izdelke po vsem svetu, Tem pa je domač, slovenski proizvajalec stikal, ki izdeluje stikala in vtičnice različnih vrst in dimenzij. Stikala Vimar in Tem modul si lahko ogledate tudi na spletni strani trgovine EVJ. Videli boste, da se vsi sodobni proizvajalci odzivajo na potrebe trga in tako oblikovalsko kot strokovno sledijo najnovejšim trendom.

Elektroprom, d.o.o. | Menjalna stikala Vimar in Tem modul.