Pastirji za živino in stebrički za pastirja: kaj morate vedeti pred nakupom?

Pastirji za živino, na primer električni pastir za ovce ali pa električni pastir za govedo (trak za električni pastir), so naprave, ki jih morate izbirati previdno. Različni pastirji za živino, ki jih najdete na tržišču, se lahko namreč precej razlikujejo v kakovosti, s tem pa tudi pri opravljanju svoje primarne naloge.

PASTIRJI ZA ŽIVINO


Pastirji za živino morajo biti varni

Glavna funkcija, ki jo imajo pastirji za živino, je zagotavljanje varnosti za živali, pogosto pa se uporabljajo tudi za zaščito določenih območij pred divjadjo. Pri nakupu morate torej paziti, da boste izbrali napravo, ki je resnično varna, saj lahko pride v nasprotnem primeru do poškodb ali celo smrti živali, nekakovostni pastirji za živino pa so lahko nevarni tudi za ljudi, predvsem za otroke. Preden se odločite za uporabo, morate torej dobro razmisliti o prednostih in slabostih. Tudi kasneje zahtevajo pastirji za živino premišljeno uporabo. Pred namestitvijo natančno preberite navodila in po potrebi pridobite dodatne informacije o varni uporabi in vzdrževanju. Pomembno je, da ne pretiravate pri električni napetosti in da poskrbite, da električni pastir ni izpostavljen neugodnim pogojem, ki bi lahko imeli negativen vpliv na njegovo delovanje.

Pastir za živino in ovce - električniStebriček za električni pastir EVJ


Stebrički za pastirja različnih dimenzij

V spletni trgovini EVJ vam je na voljo električni pastir za ovce, govedo in druge živali, pri nas pa lahko kupite tudi stebričke za pastirja, ki so na voljo v različnih dimenzijah. Naročene stebričke za pastirja in druge artikle vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. V naši spletni trgovini vas čaka zelo raznolika ponudba izdelkov. Tako vam med drugim ponujamo elektro inštalacijski material, ki združuje vrhunsko kakovost in ugodno ceno. Pri nas boste našli adapterje, konektorje, doze, razdelilnike, kable, električne omarice, vtičnice, stikala, podaljške, kabelske čevlje in še mnogo več. Nakup je povsem enostaven, v primeru kakršnih koli težav pa smo vam na voljo za dodatno pomoč.

Oglejte si tudi ponudbo naše vrtne in delovne opreme, peletov, klinastih jermenov in materiala za elektroinštalacije.

NAJCENEJŠI MATERIAL ZA ELEKTROINŠTALACIJE