Varovalke- velika izbira kakovostnih varovalk Eti

Varovalke imajo v našem domu pomembno vlogo zato je pomembno, da izberemo kvalitetne in si tako prihranimo marsikatero skrb. Osnovna naloga varovalke je pri v trenutku prekiniti pretok električne energije, če je zaznana preobremenitev in tako preprečiti pregrevanje in potencialno nevarnost za požar.
Avtomatska varovalka tako ščiti naš električni sistem pred poškodbami in ne nazadnje ščiti naš dom pred morebitnim požarom, zato boste pri pri podjetju Elektroprom d.o.o dobili le avtomatske varovalke vrhunske kvalitete med katerimi so tudi odlične avtomatske električne varovalke Eti.

Avtomatske električne varovalkeAvtomatske varovalke Eti

Zaradi preobremenitve električnega sistema lahko pride do pregrevanja, kar lahko vodi v požar. Do tega ne bo prišlo z uporabo varovalke Eti, saj jih odlikuje kvaliteta, ki varuje uporabnika pred kakršnokoli nezgodo in skrbmi.
Priporočamo vam vgradnjo avtomatske varovalke Eti, saj boste tako lahko resnično brez skrbi.Varovalke Eti se namreč pri dlje trajajoči preobremenitvi in segrevanja materialov učinkovito izklopi in tako prepreči morebitno nesrečo v našem domovanju. Varovalke je izjemno učinkovita tudi v primeru kratkega stika, saj se aktivira posebni elektromagnet, ki avtomatsko varovalko v trenutku prekine. Če jo želimo ponovno vključiti, je potrebno le poenostaviti stikalo, ki se nahaja na ohišju avtomatske električne varovalke.

Priporočen artikel: varovalka Etimat 6

Varnost naših domovanj je najpomembnejša in med najvažnejše ter najpogostejše zaščitne elemente štejemo tudi varovalke. Zato je pomembno, da izberete kvalitetna varovala, ki jim boste lahko brezpogojno zaupali tudi, ko vas ne bo doma. Pri podjetju Elektroprom d.o.o. vam priporočamo izbiro varovalka Etimat 6 z nazivno karakteristično zmogljivostjo 6kA. Varovalka Etimat 6 med drugim odlikuje možnost odlične zaščite priključnih sponk. V podjetju elektroprom d.o.o. vam avtomatska varovalka (tok = 16a) ponujamo za odlično ceno, ki jo ne gre spregledati. Omogoča enostavno pritrjevanje na nosilno letev in indikacijo stanja kontaktov. Varovalka Etimat 6 možnost prigraditve pomožnih elementov, kot so: stikala, sprožnik na delovni tok in podnapetostni sprožnik. Varovalka Etimat 6 imajo tudi možnost plombiranja in so v vsakem pogledu prava izbira za vas.
V podjetju elektroprom d.o.o. vam avtomatska varovalka (tok = 16a) ponujamo za odlično ceno, ki jo ne gre spregledati.