Toplotne črpalke: cenik in cena sanitarnih in ogrevalnih črpalk

Cenik toplotnih črpalk je v podjetju EVJ Elektroprom d. o. o. dostopen in konkurenčen. Kaj to pomeni za vas kot kupca? Da lahko za vaš denar dobite največ. V zadnjih letih toplotne črpalke postajajo izredno priljubljene ne le pri novogradnjah temveč tudi pri sanaciji starejših objektov. Ogrevanje s toplotnimi črpalkami je učinkovito in varno, predvsem pa okolju in uporabniku prijazno. Pravzaprav gre za ekološko najprijaznejši in energetsko najbolj gospodaren način ogrevanja prostorov ali sanitarne vode. Njihov tehnološko izpopolnjeni sistem omogoča tako ogrevanje kot tudi hlajenje objektov na različne načine z uporabo obnovljivih virov v naši okolici.

Sanitarne toplotne črpalke: cenik


Kako delujejo toplotne črpalke?

Toplotna črpalka za ogrevanje prostorov in sanitarno vodo lahko pridobiva toploto iz zraka, vode ali zemlje, in jo nato prenese v objekt, kjer jo pretvori v energijo. Na podlagi različnih virov toplote oziroma energije ločimo tri različne sisteme toplotnih črpalk, in sicer zemlja voda, voda voda in zrak voda. Cena toplotne črpalke je za vsakega uporabnika pomembna, še bolj pa je pomembno, kakšen je izkoriste toplotne črpalke. Napredni sistemi ponujajo izredno učinkovito ogrevanje z minimalno porabo električne energije, saj veliko večino energije pridobijo iz obnovljivih virov iz okolice. V ceniku toplotnih črpalk so najbolj ugodni sistemi zrak voda, zahtevnejši sistemi, kot so toplotne črpalke zemlja voda, pa zahtevajo tudi nekoliko višjo ceno. V podjetju EVJ Elektroprom d. o. o. vam bomo z veseljem predstavili našo ponudbo teh zmogljivih in naprednih tehnoloških sistemov, ki omogočajo cenovno ugodno ogrevanje in ohlajanje prostorov v vašem domu. Pri nas pa boste imeli tudi možnost vpogleda v cenik toplotnih črpalk. Glede na vaše želje in zahteve pa vam bomo tudi ustrezno svetovali pri izbiri sistema.


Vas zanima cena toplotne črpalke?

Glede na izbran sistem ogrevanja se razlikujejo tudi cene. Toplotne črpalke slovijo po izjemni učinkovitosti ogrevanja, pa tudi po ceni investicije, ki se zaradi močno znižanih stroškov ogrevanja, lahko povrne že v nekaj letih. Ker toplotne črpalke za svoje delovanje uporabljajo obnovljive vire iz okolja, porabijo tudi veliko manj električne energije. Poraba toplotne črpalke bi v številkah izgledala približno takole: 75 % ogrevalne energije prispeva okolje (zemlja, zrak ali voda), preostalih 25 % pa porabi iz električnega omrežja. Cenik toplotnih črpalk je pri nas dostopen, cene pa se razlikujejo glede na to, kateri sistem boste izbrali. Prepričani smo, da je nakup toplotne črpalke naložba v prihodnost, ki se vam bo v doglednem času povrnila.

Sanitarne toplotne črpalke zemlja voda


Sanitarne toplotne črpalke in črpalke za ogrevanje - sistem zemlja voda

Toplotne črpalka zemlja voda kot vir energije uporablja toploto zemlje. V njej se namreč preko leta iz padavin in sončnih žarkov zbere ogromna količina energije. Omenjen sistem lahko energijo iz zemlje pridobiva s pomočjo dveh različnih sistemov: s horizontalnimi zemeljskimi kolektorji in vertikalnimi zemeljskimi sondami (geosondami), ki pridejo v poštev takrat, ko ostali viri niso primerni ali niso na voljo. Sistem ogrevanja, ki ga predstavljamo, vam ponuja energetsko najučinkovitejši način zagotavljanja primernega bivalnega okolja. S pridobivanjem energije iz zemlje omogoča učinkovito ogrevanje in hlajenje našega doma, pa tudi segrevanje sanitarne vode. Več informacij o ceniku in ceni toplotnih črpalk boste dobili tako, da nas obiščete v našem trgovskem centru. Tam vam bomo tudi odgovorili na vsa vaša vprašanja o teh tehnološko dovršenih in učinkovitih ogrevalnih in sanitarnih toplotnih črpalkah.

SANITARNE TOPLOTNE ČRPLAKE ZRAK VODA Z VISOKIM IZKORISTKOM


Kakšen sistem izbrati za ogrevanje vašega doma?

Če niste prepričani, katere toplotne črpalke so najboljša izbira za vaš dom, vas vabimo, da nas kontaktirate. Zavedamo se, da le skrbno načrtovan projekt, ki je dobro zastavljen in premišljen, prinaša dobre rezultate. Ne glede na cenik. Prepričani pa smo, da lahko z našo pomočjo dobite največ za svoj denar. Obiščite nas in svetovali vam bomo, kakšen sistem toplotnih črpalk izbrati za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode v vašem domu.