Toplotna črpalka za sanitarno vodo izkorišča obnovljive vire iz okolice


Toplotna črpalka za sanitarno vodoToplotna črpalka za sanitarno vodo je ekološko izjemno prijazen in energetsko najbolj gospodaren način ogrevanja prostorov oziroma sanitarne vode v vaši hiši. V podjetju Elektroprom se poleg prodaje toplotnih črpalk za sanitarno vodo ukvarjamo še s ponudbo elektro inštalacij, kabelskih TV, vodovodov, klim, biomase in gradnje objektov. Visokotemperaturne črpalke za centralno ogrevanje so idealna rešitev za vaše stanovanje ali hišo, saj skrbijo za okolje, obenem pa privarčujete ogromno energije in s tem denarja pri ogrevanju. V kolikor vas zanimajo toplotne črpalke zrak voda za radiatorsko ogrevanje nas kontaktirajte in naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem pomagali.

VEČ O GRELNIH TELESIH

Toplotne črpalke za sanitarno vodo ogrevajo vodo skozi cel dan

Toplotne črpalkeVam je delovanje toplotnih črpalk za radiatorsko ogrevanje neznanka? Naj vam na hitro razložimo kako delujejo. Toplotna črpalka za sanitarno vodo pridobiva toploto za ogrevanje prostorov iz zraka vode ali zemlje, jo prenese v objekt in tam pretvori v energijo. Na podlagi različnih virov toplote delimo toplotne črpalke za centralno ogrevanje na tri sisteme: zemlja, voda, voda voda in zrak voda. Za ogrevanje sanitarne vode se najpogosteje uporablja toplotna črpalka zrak voda, ki je videti podobno kot klasičen grelnik vode, s to razliko, da ima na vrhu vgrajen kompresor in elektroniko za lažje upravljanje in delovanje. Posledica delovanja toplotne črpalke za sanitarno vodo je, da imamo toplo vodo na voljo čez cel dan.


Toplotna črpalka za centralno ogrevanje na voljo po ugodni ceni

V kolikor vam stari način ogrevanja ni všeč, smo prepričani da vas bo toplotna črpalka za sanitarno vodo prepričala v trenutku, saj boste z njo privarčevali veliko denarja. V našem podjetju so na voljo kvalitetne visokotemperaturne toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki bodo poceni ogrevale vaše prostore. V kolikor potrebujete toplotno črpalko za radiatorsko ogrevanje nas kontaktirajte.

Več o montaži toplotne črpalke: https://www.vsi.si/elektroprom/montaza-toplotne-crpalke-cena

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO SONČNIH ELEKTRARN