Toplotna črpalka za ogrevanje - varčnost in učinkovitost sta zagotovljena


Toplotna črpalka za ogrevanje predstavlja enega izmed najučinkovitejših načinov ogrevanja. Toplotna črpalka za ogrevanje in hlajenje je tudi zelo varčna, saj za ogrevanje prostorov v primerjavi z »navadno« kurjavo porabi le 30% energije.


Seveda je pred nakupom toplotne črpalke za ogrevanje in hlajenje potrebno vedeti, kako toplotna črpalka za ogrevanje sploh deluje. Vse toplotne črpalke delujejo na podobnem principu - iz zraka, vode ali zemlje jemljejo energijo, ki jo nato pretvarjajo v toploto s katero ogrevamo vodo, ki nato kroži po naših radiatorjih ter tako greje prostor. S toplotno črpalko za ogrevanje pa lahko prostor tudi hladimo. Pri hlajenju črpalka ustvari obrnjen tok energije. Toplotna črpalka uporabi presežek toplote, pri čemer iz prostora, ki ga hladimo odvajamo energijo (toploto) v prostor, ki ga segrevamo.

toplotna črpalka za poceni ogrevanje in hlajenje


Toplotne črpalke za ogrevanje in hlajenje so tudi okolju prijazne


Toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje pa niso le energetsko varčne in izjemno učinkovite, pač pa so tudi okolju prijazne, saj ne ne proizvajajo toplogrednih plinov. Porabljajo tudi neprimerljivo manj energije kot ostali sistemi ogrevanja. Toplotna črpalka za ogrevanje lahko iz naravnih in obnovljivih virov pridobi vsaj 70% energije, ki je potrebuje za svoje delovanje. Črpalka pri nižjih temperaturah greje, pri visokih pa ohlaja.

V NAŠI PONUDBI TUDI LESNI SEKANCI


Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanjeOglejte si cenik toplotnih črpalk za ogrevanje na naši spletni strani


Cenik toplotnih črpalk za ogrevanje is lahko ogledate na naši spletni strani,kjer si lahko ogledate tudi široko ponudbo toplotnih črpalk za ogrevanje stanovanja in drugih izdelkov, ki vam jih ponujamo. Odločite se lahko tudi za nakup regulacije solarnega ogrevanja ter toplotnih črpalk za sanitarno vodo.


Vas zanima več o toplotnih črpalkah za ogrevanje in hlajenje? - Kontaktirajte nas!


V primeru vprašanj nas pokličite, ali pa nam vprašanja zastavite po e-pošti. Odgovorili vam bomo hitro in natančno ter vam tako pomagali do pravilne izbire toplotne črpalke za ogrevanje in hlajenje za vas.