Ženska in moška moda v Hiši s stilom podjetja ManufakturaManufaktura - hiša s stilom

V podjetju Manufaktura d.d. že 50 let skrbimo za vaše dobre nakupe tekstilnih izdelkov, s poudarkom na ženski in/ali moški modi za vse priložnosti. Z delovanjem smo začeli v Novi Gorici, od koder pa smo se kmalu začeli širiti tudi v druge kraje na Primorskem in dlje. Vabljeni ste k obisku naše Hiše s stilom v Postojni, Domžalah ter izključno ženska konfekcija v Izoli, Sežani in Kopru. Naše prodajalne Modni dom, Salon elegance, Modni domek in Outlet, ki nudijo razširjeno ali specializirano ponudbo, pa lahko najdete tudi v drugih krajih.


Ženska in moška moda Manufakturine Hiše s stilom:

Ženska in moška konfekcija Hiše s stilom zajema oblačila različnih vodilnih evropskih in slovenskih znamk. Žensko konfekcijo sestavljajo znamke:
- Gelco
- Taifun,
- Kenny S.
- Gerry Weber
- Pletilstvo Pislak
- S.Oliver
- Cecil
- Betty Barclay
- Lerros
- Madonna
- Vanilia
- Gerke

Moško konfekcijo pa sestavljajo znamke:
- Mura
- Casa Moda
- Lerros
- Venti
- Murk
- Olymp
- S.Oliver

Skrbimo Hiša s stilom - moške srajceza pestro ponudbo oblačil za vse priložnosti in vse generacije. Visokokakovostna ženska in moška moda za poslovne dogodke, svečane priložnosti in športno udejstvovanje - pri nas vedno najdete kaj primernega in cenovno dostopnega. Od toplih bund, vetrovk, jaken, modnih kostimov, kril, hlač vseh krojev, bluz in majic za vaš vsakdan do oblek in pletenin za elegantne večere - strokovno podkovani in izkušeni zaposleni vam bomo z veseljem pomagali pri vaši izbiri. Individualno bomo pristopili k svetovanju glede na vaše želje, potrebe, okus in postavo. Poskrbimo pa tudi za dobavo oblačil iz drugih naših prodajaln, v kolikor pri nas ne najdete želenega modela ali velikosti, v primeru večjih konfekcijskih številk pa izdelujemo tudi oblačila po meri.


Žensko in moško spodnje perilo ter modni dodatki za piko na i

V naših prodajalnah boste našli tudi veliko izbiro znamk spodnjega perila (zbirka vključuje moško spodnje perilo kot tudi žensko spodnje perilo), kopalk in spalnega programa. Za vaše potrebe, želje in različne stile skrbimo s ponudbo znamk Galeb, Lisca, Triumph, Schiesser, Skiny, Hajo, Komet, Bellissima, Polzela. Imamo pa tudi bogato ponudbo modnih dodatkov za dopolnitev naše ženske in moške konfekcije. Nakit, šali, rute, torbice, dežniki, kravate in pasi. Skupaj poskrbimo za vaš popoln videz - od glave do pet!


Popolno ponudbo na posameznih lokacijah, ki jo sestavlja moška moda kot tudi ženska moda, si lahko ogledate na naši spletni strani. Vabljeni!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje