Elektromaterial - Ljubljana s širšo okolico

Iščete specializirano trgovino z elektromaterialom nedaleč od Ljubljane, v kateri bi lahko opravili manjši ali večji nakup elektromateriala, obenem pa dobili še strokoven in prijazen nasvet glede priporočene uporabe? Berite dalje ...

Kam po elektromaterial?

Iz Ljubljane v smeri proti Celju vas bo pot vodila mimo trgovskega centra EVJ, lociranega v Kisovcu (Zagorje), torej približno na sredini med Celjem in Ljubljano. Elektromaterial, ki ga ponujamo, je vrhunske kakovosti in izjemno varen za uporabo, trgovina pa je tako v zimskem kot v poletnem času ob delavnikih odprta od 7. do 19. ure, ob sobotah pa od 7. do 13. ure. Tako lahko denimo prijeten sobotni dan izkoristite za obisk slovenske prestolnice, na poti v Ljubljano pa elektromaterial, ki ga potrebujete, nakupite kar spotoma in si tako prihranite dodatne stroške.

ELEKTROMATERIAL V OKOLICI LJUBLJANE

Ugoden elektromaterial v okolici LjubljaneTrgovina EVJ Center - dodatna ponudba in ugodnosti

Ste za osebni obisk naše trgovine preveč oddaljeni od Ljubljane, elektromaterial pa nujno potrebujete, in to v najkrajšem možnem času? V tem primeru vas bo zagotovo razveselila možnost spletnega nakupovanja, ki vam jo ponujamo. Naša ponudba pa ne zajema le elektromateriala, ampak tudi izdelke za vodovodne inštalacije in ogrevanje, različne gradbene materiale, na voljo pa vam je tudi poseben oddelek bele tehnike. Ponujamo vam tudi možnost brezobrestnega obročnega odplačevanja, spregledati pa ne smete niti naših akcij, ki jih redno pripravljamo za svoje stranke. Vrhunska kvaliteta se tako poveže z ugodnimi cenami, možnost nakupa najrazličnejših izdelkov za vaš dom na enem mestu pa vam bo prihranila tudi ogromno časa.