Optimizacija spletnih strani za Google

SEO optimizacija za Google omogoča boljšo vidljivost in obiskanost vaše spletne strani, ki bo na seznamu rezultatov rangirana višje. Izraz izhaja iz angleške besedne zveze »Search Engine Optimization« ali na kratko SEO. Optimizacija predstavlja enega izmed najpopularnejših trendov, ki vodi do večje vidnosti na svetovnem spletu, boljših pozicij in večjega obiska. Link building omogoča povezovanje posameznih spletnih strani med sabo, posledično pa višje uvrstitve v iskalnikih kot sta Google ali Najdi.si.

Google seo optimizacija

Linkbuilding za dobre rezultate v iskalnikih

Za pridobivanje prednosti in vodilnosti pred konkurenco je optimizacija ključnega pomena. Zavedati pa se moramo, da gre za dolgotrajnejši proces in ne enkratno rešitev. Z estetskim oblikovanjem spletnega mesta, dobrim grafičnim dizajnom in učinkovito SEO strategijo boste povečali ugled vašega podjetja in pridobili večje število obiskovalcev (ter potencialnih strank) v hitro rastočem prostoru  - na internetu!

SEO

SEO rešitev za uspešno poslovanje

Posluževanje te storitve vam omogoča boljšo pozicijo v rezultatih iskanja po različnih ključnih besedah v svetovnih iskalnikih. Optimizacija deluje po principu maksimalnega učinkovitega delovanja vaše spletne strani, s katerim privabite večje število obiskovalcev. Višje kot se v iskalniku nahaja vaša spletna stran, večja je možnost, da bo med brskanjem nekdo kliknil prav nanjo, si ogledal vašo ponudbo in postal vaša nova stranka.  S SEO strategijo lahko vplivamo na iskalne sisteme in rezultate iskanj, da se boste na seznamu rezultatov pri določenih iskalnih frazah ali ključnih beseda uvrstili višje. 

Kako deluje SEO postopek v Googlu?

Optimizacija spletne strani je proces, s katerim na internetu postanete bolj vidni, česar se ne bi smelo prepustiti naključju. Je prvi korak v boju s konkurenco: uvrstili se boste na višje mesto v iskalniku, nagovorili nove obiskovalce, pridobili nove stranke in se v očeh javnosti uveljavili kot zanesljiv strokovnjak v vaši izbrani panogi. 

Poznamo dva procesa optimizacije:

  • SEO optimizacija spletnega mesta (on site)
  • SEO optimizacija zunaj spletnega mesta (off site).


ON site optimizacija oziroma optimiziranje notranjih dejavnikov temelji na predpostavki, da se ključna beseda ali fraza pojavlja v določenem odstotku glede na besedilo vaše spletne strani. OFF site optimizacija ali optimiziranje zunanjih dejavnikov pa je drugi korak, ki vpliva na pozicijo spletne strani. Najmočnejši je tako imenovani 'link building' ali grajenje tematskih povezav. Oba procesa sta pomembna za zagotavljanje najboljših rezultatov in zahtevata temeljito analizo in ustvarjanje učinkovite digitalne strategije. 

Spletna optimizacija

SEO zagotavlja večji obisk vaše spletne strani

Optimizacija za Google se mora začeti z izdelavo oziroma analizo obstoječega spletnega mesta. V nadaljevanju ponuja izbor tistih ključnih besed in fraz, ki optimizirajo vašo spletno stran. Gre za storitev, s katero se ugotovi, katere so tiste ključne besede, ki bi obiskovalca pripeljale do vas. Kvalitetna analiza vodi do dobro izdelane strategije, ki upošteva potrebe in specifike vašega podjetja, ter prinaša odlične rezultate. SEO vam omogoča prvo mesto v različnih spletnih iskalnikih: Google, Yahoo, Najdi.si, Bing in drugih. 

Da bo optimizacija spletnih strani res učinkovita, se po nasvet obrnite na naše podjetje VSI.SI d.o.o. Čimprej si zagotovite visok položaj v spletnih iskalnikih, konkurenčno prednost in večjo prepoznavnost med množico konkurenčnih podjetij!

Ponujamo tudi prenovo in izdelavo spletne strani

V večletnem obdobju poslovanja smo pridobili znanje in izkušnje, da so naše storitve na najvišjem nivoju. Tako vam omogočamo kakovostno optimizacijo strani, prav tako pa vam je na voljo prenova ali izdelava lepe in obenem funkcionalne spletne strani. Na povezavi REFERENCE si oglejte naše pretekle projekte. Kvalitetna grafična podoba in strokovno izdelana spletna stran, ki je strankam všeč in na kateri se hitro znajdejo, sta v današnjem času nepogrešljivi.