Optimizacija spletnih strani - SEO optimiziranje za Google

Optimizacija spletne strani in linkbuilding za spletne iskalnike

SEO optimizacija spletnih strani za Google omogoča boljšo vidljivost in obiskanost vaše spletne strani. Gre za prevod angleške besede »Search Engine Optimization« ali na kratko SEO. Optimizacija predstavlja enega izmed najpopularnejših trendov, ki izboljša pozicijo vašega spletišča. Link building omogoča povezovanje posameznih spletnih strani med sabo, posledično pa višje rangiranje v spletnih iskalnikih kot sta Google ali Najdi.si.


Za pridobivanje prednosti in vodilnosti pred konkurenčnimi stranmi je spletna SEO optimizacija ključnega pomena, a gre za dolgotrajnejši proces in ne enkratno rešitev. Oblikovanje spletne strani vam omogoča boljšo vidnost in s tem večje število obiskovalcev (ter potencialnih strank) v hitro rastočem prostoru  - na svetovnem spletu. 


SEO

SEO rešitev za vaše spletno mesto

SEO optimizacija spletne strani vam omogoča boljšo pozicijo v rezultatih iskanja po ključnih besedah v spletnih iskalnikih. Optimizacija strani deluje po principu maksimalnega učinkovitega delovanja vaše spletne strani, s katerim privabite večje število obiskovalcev. Višje kot se v spletnem iskalniku nahaja vaša spletna stran, večja je možnost, da bo med brskanjem po spletu nekdo kliknil prav nanjo.  Optimizacija spletne strani za Google vpliva na iskalne sisteme in rezultate iskanj in vašo spletno sttran uvrsti višje na seznam zadetkov za iskane fraze oziroma ključne besede. 

SEO postopek in Google

Optimizacija spletne strani je proces, s katerim vaša spletna stran postane bolj vidna, pregledna in smiselno organizirana. Je vaš prvi korak v boju s konkurenco: uvrstili se boste na višje mesto v spletnem iskalniku, nagovorili nove obiskovalce, pridobili nove stranke in se v očeh javnosti uveljavili kot zanesljiv strokovnjak v vaši izbrani panogi. 

Poznamo dva procesa optimizacije:

  • SEO optimizacija spletnega mesta (on site SEO optimizacija strani)
  • SEO optimizacija zunaj spletnega mesta (off site SEO optimizacija strani).


ON site optimizacija strani ali optimiziranje notranjih dejavnikov spletne strani temelji na predpostavki, da se ključna beseda ali fraza pojavlja v določenem odstotku glede na besedilo vaše spletne strani. OFF site optimizacija strani ali optimiziranje zunanjih dejavnikov spletne strani pa je drugi korak, ki vpliva na pozicijo spletne strani. Najmočnejši je tako imenovani 'link building' ali grajenje tematskih povezav. Oba procesa sta pomembna za zagotavljanje najboljših rezultatov.


Spletna optimizacija

SEO za povečan obisk na spletni strani

Optimizacija spletne strani za Google se mora začeti z analizo spletnih strani. Le-ta vam ponuja izbor tistih ključnih besed in fraz, ki optimizirajo vašo spletno stran. Gre za storitev, s katero se ugotovi, katere so tiste ključne besede, ki bi obiskovalca pripeljale do vaše spletne strani. Kvalitetna analiza vodi do dobro izdelane strategije, ki upošteva potrebe in specifike vašega podjetja, ter prinaša odlične rezultate SEO vam omogoča prvo mesto v različnih spletnih iskalnikih: Google, Yahoo, Najdi.si, Bing in drugih. 

Da bo optimizacija spletne strani res učinkovita, se obrnite na naše podjetje VSI.SI d.o.o. in si zagotovite visok položaj v spletnih iskalnikih, konkurenčno prednost in večjo prepoznavnost med množico konkurenčnih podjetij.

V naši ponudbi sta tudi prenova in izdelava spletne strani

V večletnem obdobju poslovanja smo pridobili znanje in izkušnje, da so naše storitve na najvišjem nivoju. Tako vam omogočamo kakovostno optimizacijo strani, prav tako pa vam je na voljo tudi prenova ali izdelava spletne strani. Na povezavi REFERENCE si lahko ogledate naše pretekle projekte. Kvalitetna grafična podoba in strokovno izdelana spletna stran, ki je strankam všeč in na kateri se hitro znajdejo, sta v današnjem času nepogrešljivi.