Živex ogrje - vse za vrt in čudovito zunanjo ureditev

Zunanja ureditev

Podjetje Živex je zraslo s trdim delom na temeljih družinske kovaške obrti. Sčasoma je iz delavnice za izdelavo čudovitih kovanih ograj, orodja in tudi betonskih izdelkov nastalo eno največjih in najbolj uveljavljenih podjetij v Sloveniji. Danes je naša ponudba sicer bistveno večja, ostajamo pa zvesti svoji tradiciji - kakovostnim izdelkom.

Poleg izdelkov za zunanjo ureditev je Živex eno vodilnih podjetji z ograjnimi sistemi ter montažo le teh praktično vam Živex ponuja resnično pestro paleto izdelkov in storitev:

  • gradbeni program
  • vse za vrt
  • zunanja ureditev
  • kmetijski program
  • energenti
  • ogrevanje
  • ograje, mreže, vrata
  • projektiranje in izvedba ograjnih sistemov

Vse za zunanjo ureditev in vrt v spletni trgovini Živex - vabljeni!

Zunanja ureditev je z izdelki Živex povsem preprosta

K urejeni stanovanjski ali poslovni stavbi sodi tudi zunanja ureditev oz. urejena okolica - lep zelenjavni ali okrasni vrt, potke, morda kakšen prostor za počitek v senci ali klop za spomladansko poležavanje na soncu. Z izdelki podjetja Živex lahko okolico vaše hiše hitro in preprosto uredite po vaših željah, saj imamo na voljo prav vse izdelke in orodje, ki ga potrebujete - od betonskih tlakovcev in drugih izdelkov iz betona do vrtnih korit, cevi za zalivanje, vrtnega orodja in kosilnic, vrtnega pohištva, raznovrstnih kaminov, pa tudi zemlje, semen in sadik, rastlin in seveda vrtne ograje. Živex je torej popoln partner, ko potrebujete vse za svoj vrt in njegovo urejanje.

Vse za vrt

Vse za vrt v trgovini Živex

Je prišla na vrsto zunanja ureditev stavbe, pa ne veste, kako se tega lotiti? Brez skrbi. Pokličite v podjetje Živex in dogovorili se bomo za sestanek. Poleg prodaje izdelkov vam pri nas namreč ponujamo tudi različne storitve, med drugim projektiranje in izvedbo urejanja okolice stavbe. Izdelamo vam lahko avtomobilske nadstreške, rastlinjake kot tudi namakalne sisteme po meri in se vam tako popolnoma prilagodimo. V Živex lahko pokličete ali se pri nas oglasite tudi, če potrebujete samo nasvet - z veseljem vam bomo pomagali pri urejanju in izbiri izdelkov in orodja. Spremenite svoj vrt v oazo miru za uživanje v samoti ali v zabaven prostor za druženje s prijatelji in sorodniki. Ali pa kar oboje hkrati - prostor s kaminom za piknike, ki je lahko tudi miren kotiček za uživanje v dvoje ali z dobro knjigo ob skodelici čaja, kave ali ledeno mrzlega napitka v poletnih dneh.

Živex d.o.o. | Živex, zunanja ureditev, vse za vrt - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje