Toplotna črpalka za sanitarno vodo in ogrevanje zrak voda: cena ogrevanja

Toplotna črpalka za sanitarno vodo predstavlja odličen način za ogrevanje sanitarne vode v vsakem gospodinjstvu. V zadnjih letih je opaziti porast zanimanja za toplotne črpalke, in to ne brez razloga. Mnogi so, namreč, spoznali, da je toplotna črpalka ekološko najbolj prijazen in energetsko najbolj gospodovalen način ogrevanja prostorov in tudi sanitarne vode. Tehnološko izpopolnjeni sistemi, ki so zanesljivi in učinkoviti, omogočajo ogrevanje in hlajenje objekta na različne načine z uporabo obnovljivih virov v naši okolici. Med najbolj iskanimi je zagotovo toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo in ogrevanje, ki za svoje delovanje črpa energijo iz zraka in jo pretvarja v toploto. Priljubljena je zaradi svoje učinkovitosti, pa tudi zaradi cene. V ceniku toplotnih črpalk je namreč najbolj ugodna, vendar se lahko po svoji zmogljivosti in učinkovitosti brez težav kosa z mnogo bolj zahtevnimi sistemi. Če se tudi vi odločate za nov način ogrevanja, potem je toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo morda odlična rešitev za vas. Več informacij lahko dobite na naši spletni strani, vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v trgovskem centru, kjer vam bodo naši strokovni delavci z veseljem pomagali pri izbiri in ter vam svetovali pri nakupu.

Toplotna črpalka za sanitarno vodo: cenik


Toplotna črpalka za sanitarno vodo: cena ogrevanja je več kot ugodna

Toplotna črpalka za svoje delovanje uporablja obnovljive vire iz narave, pri tem pa porabi kar do trikrat manj energije kot na primer oljni ali plinski kotli. Zakaj je temu tako? Zato, ker kar 75 % ogrevalne energije pridobi iz okolja. Ta energija pa je popolnoma brezplačna. Za svoje delovanje potrebuje zato le še 25 % električne energije. Cena ogrevanja je zato bistveno nižja kot katerikoli drugi način ogrevanja. Največji porabniki električne energije v gospodinjstvo so bojlerji in poraba energije za ogrevanje vode je zelo veliko. Prav pri tem lahko največ prihranite, če so odločite za ogrevanje s sodobno in tehnološko dovršeno toplotno črpalko. Pri izbiri ne glejte le na ceno, pomembno je, da izberete zmogljivo in zanesljivo napravo, ki bo omogočala velike izkoristke. In takšna naprava čaka na vas pri nas. Prepričani smo, da je nakup toplotne črpalke za sanitarno vodo in ogrevanje najboljša investicija v vašo prihodnost. Kljub nekoliko višji ceni investicije v toplotno črpalko zasanitarno vodo pa bo po zaslugi nizkih stroškov investicija povrnjena v le nekaj letih.


Katero toplotno črpalko izbrati?

Toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo je najbolj prodajana in iskana toplotna črpalka pri nas. Mogoče zaradi cene v ceniku toplotnih črpalk za sanitarno vodo, verjetno pa zaradi izrednih rezultatov, ki jih ponuja. To so naprave, ki zagotavljajo vnos energije, ki je objekt ni sposoben zadržati. To pomeni, da naprava za ogrevanje dejansko nadomešča izgubljeno toplotno energijo objekta. Za čim bolj optimalno delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo nje torej izredno pomembno, da je objekt izoliran. Pri izbiri toplotne črpalke vam lahko pomagamo tudi zaposleni v našem podjetju. Zavedamo se, da je to nakup, ki zahteva premišljeno odločitev, zato vam bomo na tej poti z veseljem pomagali.

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK VODA ZA SANITARNO VODO


Novogradnje, sanacije in menjava sistema ogrevanja

Gre za odlično rešitev za ogrevanje in hlajenje pri novogradnjah, sanacijah ali ob menjavi ogrevalnega sistema. Ker deluje na principu nizkotemperaturnega ogrevanja, je primerna tako za stensko kot tudi za talno ogrevanje. Toplotna črpalka je primerna tudi za sanirane objekte z radiatorskim ogrevanjem. Zaradi izjemnih termodinamičnih lastnosti in zmožnosti prenosa maksimalne količine toplotne energije iz okolice pa lahko z njeno pomočjo poleg varčnega ogrevanja prostorov skozi vse leto ogrevamo tudi sanitarno vodo.

toplotna črpalka za sanitarno vodo: cena ogrevanja


Kakšna bo moja investicija?

Premišljena odločitev o nakupu zahteva tudi premislek o tem, koliko smo pripravljeni investirati v celoten sistem ogrevanja. V našem podjetju vam lahko ponudimo konkurenčno in dostopno ceno toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki za svoje delovanje izkorišča zrak in je v ceniku še vedno med najbolj ugodnimi.