Toplotne črpalke: ugoden cenik in akcijska cena črpalke za sanitarno vodo

Toplotne črpalke lahko po ugodnem ceniku dobite v podjetju EVJ Elektroprom d. o. o. Smo podjetje z petdesetletno tradicijo, v vseh teh letih pa je naše vodilo le eno: kvaliteta! V naši bogati ponudbi izdelkov boste našli tudi toplotne črpalke. Cenik različnih toplotnih črpalk je pri nas zelo ugoden, o čemer pričajo neštete zadovoljne stranke, ki so nam zaupale. Vse informacije o ceni toplotnih črpalk so na voljo na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska na sedežu podjetja, kjer vam bomo tudi strokovno svetovali pri izbiri in nakupu toplotne črpalke za vaš dom. Pri nas boste dobili kvalitetne toplotne črpalke zrak voda, ki so primerne tudi za ogrevanje sanitarne vode, toplotne črpalke voda voda in zemlja voda. Ne spreglejte tudi naših aktualnih akcij in si zagotovite kakovostno toplotno črpalko po še bolj ugodnem ceniku. Če ste še vedno v dvomih, katero toplotno črpalko izbrati, vam lahko pomagamo sestaviti tudi izračun, da si boste lažje predstavljali, koliko boste prihranili pri ogrevanju, če se odločite za montažo toplotne črpalke v vaš dom.

toplotna črpalka za sanitarno vodo akcijske cene


Toplotna črpalka za sanitarno vodo: najbolj ugodna cena v ceniku črpalk

Priprava sanitarne vode je najbolj pogosta s toplotno črpalko zrak voda. Toplotna črpalka za sanitarno vodo je po izgledu podobna klasičnemu bojlerju, s to razliko, da ima na vrhu vgrajen kompresor in elektroniko za delovanje in upravljanje toplotne črpalke. S toplotno črpalko za sanitarno vodo, ki jo lahko pri nas dobite po zelo ugodni ceni, boste imeli toplo vodo na voljo skozi ves dan. Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode zrak voda deluje tako, da za svoje delovanje izkorišča energijo zraka in jo uporabi za segrevanje objekta in sanitarne vode. Izračuni za toplotne črpalke kažejo, da gre za enega najcenejših načinov ogrevanja, ki vam omogoča velike prihranke. Oglejte si naš cenik in si zagotovite kvalitetno toplotno črpalko po ugodni ceni.

Toplotne črpalke cenik (izračun)


Toplotne črpalke: cena je odvisna od izbrane toplotne črpalke

Cenik toplotnih črpalk je pri nas zelo ugoden, med cenovno najbolj ugodnimi pa je toplotna črpalka zrak voda. Znižajte ceno investicije z nakupom toplotne črpalke v akciji.

CENA TOPLOTNIH ČRPALK ZA VSAK ŽEP