Pošlji povpraševanje

Zeliščna in kamilična krema za roke Herbio

Naše roke so vsak dan izpostavljene vremenskim vplivom, vodi, milu in različnim kemikalijam, zato je treba njihovi negi posvetiti še toliko več truda. S kvalitetno zeliščno kremo za roke HERBIO boste dosegli, da bodo vaše roke vedno negovane in zaščitene.
HERBIO blagovna znamka se je rodila sredi polj, travnikov in gozdov- v naravi. Zato vam tudi za nego roke priporočamo dva naša produkta, ki bosta nežno negovala vaše roke, in sicer lahko med našo ponudbo najdete zeliščno kremo za roke in vsestransko kamilično kremo za roke. Za vsestransko nego kože, tudi za nego suhe kože na rokah, pa vam toplo priporočamo tudi karitejevo maslo, ki se ponaša z mnogimi blagodejnimi učinki na naše telo.

Zeliščna krema za roke- uporaba in delovanje

Zeliščna krema za roke HERBIO je izredno hranljiva in se hitro vpije, vaše roke pa bodo mehke in zaščitene pred prezgodnjim staranjem. Zeliščna krema za roke vsebuje kompleks zdravilnih zelišč, kot so brin, žajbelj, bezeg, melisa, materina dušica, timijan, lipa in druge. Kremo za roke nanašamo po potrebi in je primerna tudi za nego suhega predela komolcev in obnohtne kožice.

Herbio zeliščna krema za rokeKamilična krema za roke- uporaba in delovanje

Kamilična krema za roke je vsestranska krema primerna za vso družino. Primerna je za nego tako kože na rokah, obrazu kot telesu, izvlečki kamilice, pantenol in bisabolol pomirijo ter izdatno navlažijo tudi občutljivo in rdečo kožo. Kamilična krema za roke je specifične modre barve, a ne zaradi umetnih barvil temveč zaradi kamazulena, ki se nahaja v eteričnem olju kamilice. Kremo za roke po potrebi večkrat dnevno nanesite na očiščeno kožo in jo nežno vtrite. Na zelo suhe roke zvečer nanesite večjo količino za boljši učinek.

Zakaj izbrati HERBIO kremo za roke

HERBIO krema za roke je narejena po tradicionalni recepturi za potrebe sodobnega človeka. Herbio kozmetika je izredno blaga, učinki so dolgoročni.
Naredite nekaj dobrega zase in za okolje in izberite HERBIO kremo za roke ali pa za nego rok uporabite vsestransko karitejevo maslo.
HERBIO- za vas z ljubeznijo.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje