Ceresit STOP VLAGA - cenovno ugodna rešitev za vlago in neprijetne vonjave

Ceresit STOP je linija izdelkov, namenjenih enostavnemu odstranjevanju odvečne vlage v zraku. Vlažni prostori niso le neprijetni za bivanje, ampak lahko pogosto zadrževanje v tovrstnih prostorih pripelje do številnih zdravstvenih težav, zato je pravočasno ukrepanje izjemno pomembno. Ena od možnih rešitev je nakup posebne električne naprave za odstranjevanje vlage, vendar pa je ta opcija precej draga, še posebej ker se z njeno uporabo povečajo tudi mesečni stroški za elektriko. Izdelki Ceresit STOP pa so po drugi strani cenovno zelo dostopni, hkrati pa so zelo uspešni pri izpolnjevanju svojih nalog.

Ceresit Aero 360Odstranjevalci vlage Ceresit STOP so izjemno praktični in učinkoviti

Izbirate lahko med različnimi izdelki Ceresit STOP VLAGA in pri tem upoštevate svoje konkretne potrebe oziroma karakteristike prostora, v katerem se pojavlja presežna količina vlage. Odstranjevalec vlage Ceresit STOP MICRO je tako primeren predvsem za manjše prostore (do približno 25 kubičnih metrov); pogostost menjavanja tablete je odvisna od količine vlage v zraku, v povprečju pa zadostuje menjava vsaka 2 meseca. Če prostornina prostora presega 25 m3, je priporočljivo, da posežete po večjem odstranjevalcu vlage, pri čemer sta vam na voljo dve različni velikosti (za prostore do 50 m3 ali do 100 m3. Izbrani izdelek Ceresit STOP VLAGA je najbolje namestiti tja, kjer je na voljo dovolj prostora za kroženje zraka. V primeru da se je zaradi prekomerne vlažnosti na stenah že začela nabirati plesen, pa si lahko pomagate tudi s posebnim razpršilom Ceresit proti plesni, ki bo dezinficiral površino ter odstranil plesen, bakterije in gobe. Razpršilo Ceresit proti plesni lahko uporabite tudi na keramičnih površinah in fugah.

PESTRA PONUDBA SREDSTEV PROTI VLAGI

Ceresit AERO 360 zagotavlja optimalno kroženje zraka in še boljše vpijanje vlage

Odstranjevalec vlage Ceresit AERO 360 pomeni še dodaten korak naprej v razvoju tovrstnih izdelkov. Tisto, kar dela Ceresit AERO 360 še posebej učinkovit, je njegova posebna oblika, ki poskrbi za optimizirano kroženje zraka skozi tableto, zaradi česar se vpijanje vlage poveča kar do 40 % v primerjavi s podobnimi produkti. Ceresit AERO 360 bo poleg tega poskrbel tudi za učinkovitejšo odpravo neprijetnih vonjav, zelo ugodna pa je tudi njegova cena. Tako Ceresit AERO 360 kot drugi izdelki iz programa Ceresit VLAGA, so vam na voljo v spletni trgovini našega podjetja EVJ Elektroprom. Spremljanje akcij pa vam lahko omogoči še nižjo ceno Ceresita AERO 360! Oglejte si še našo pestro ponudbo lepil Mekol in Neostik ter številnih drugih praktičnih produktov za opremljanje in adaptacijo vašega doma, pa tudi za izboljšanje same kvalitete bivanje.