Ceresit za učinkovit boj proti plesni


Ceresit izdelki proti plesni, kot je Ceresit STOP PLESEN, učinkovito uničujejo plesen, gobe in bakterije na ploščicah, cementu in silikonih ter preprečuje nastanek alg in mahu v notranjih prostorih. Plesen v stanovanju oziroma hiši je zelo pogosta nadloga, ki pa ne povzroči le materialne škode, ampak tudi zelo negativno vpliva na naše zdravje. Vzroki za plesen v prostoru so najpogosteje kombinacija nepravilne gradbene zasnove posameznih elementov ali celotne stavbe, nepravilnega prezračevanja in ogrevanja ter tudi neustreznega režima uporabe prostora. S Ceresit izdelki proti plesni bodo prostori, kot so kopalnica, bazen, klet in kuhinja, ostali čisti in higienski.
Ceresit STOP PLESEN je pripravljen za takojšnjo uporabo in se nanaša s pomočjo razpršilca. Ceresit sprej proti plesni nanesite na površino (3-5 cm od površine), počakajte 5-10 minut in ostanek obrišite s krpo ali ščetko. Postopek ponovite, če je to potrebno. Ostanke odstranite z vodo.
Za veliko bolj učinkovito in večje odstranjevanje vlage vsekakor kupite izdelek Ceresit AERO 360. Cena tega nepogrešljivega izdelka za stanovanje je več kot ugodna. O tem se boste lahko prepričali tudi sami, če boste obiskali našo spletno trgovino ali prodajalno v Kisovcu. Cena za Ceresit Aero vas bo zagotovo navdušila.

ceresit stop plesenceresit


Ceresit Stop AERO - ugodna cena v EVJ center

Večkrat se poleg vlage pojavijo tudi neprijetne vonjave, ki se jih je težko znebiti. Pravo rešitev za tovrstno težavo predstavlja Ceresit AERO 360, katerega ugodna cena je navdušila že številne. Zaradi svojega edinstvenega sistema 360° kroženja zraka in ergonomske oblike ultra vpojne tablete odstrani do 40% več vlage in neprijetnih vonjav. In to veliko bolj učinkovito kot kateri izmed primerljivih izdelkov. Tablete, ki jih vstavite v odstranjevalec, so zelo vpojne in delujejo več kot odlično.

Ceresit izdelki proti plesni bodo poskrbeli za prijetno bivanje v vašem domu. Zato nikar ne odlašajte in obiščite našo prodajalno. Ceresit izdelke proti plesni si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini. Vabljeni.

PREBERITE SI VEČ O GRELNIH TELESIH