Cake pops ali tortice na palčkiCake pops

Če želite svojim strankam ali prijateljem ponuditi mala sladka presenečenja, so cake pops kot naročene. Kot mnogo drugih norih in izvirnih idej za sladice tudi cakepops prihajajo k nam iz Amerike. Ta ljubka mini tortica na palčki je povsem obnorela Evropo, počasi a vztrajno pa se uveljavlja tudi v Sloveniji. Razlogov za takšno priljubljenost je verjetno več, zanesljivo pa sta med njimi njena velikost (za največ nekaj grižljajev) in tako rekoč neomejena izbira okusov. Osnovni recept za cake pops namreč lahko nadgradite, kolikor vas je volja, oblikujete kroglice in jih popolnoma poljubno okrasite.

 

Mini tortice posebne oblike – cakepops

Cake pops so majhne in različno okrašene tortice na palčki. Osnovna sestavina zanje je biskvitno testo, ki ga oblikujemo v kroglice (lahko tudi kakšne druge primerne oblike) in nataknemo na palčke za cake pops. Te potem pomočimo v različne prelive, ko se ti posušijo, pa jih lahko poljubno okrasimo. Možnosti so tako rekoč neomejene, od zabavnih slaščic za otroške zabave do elegantnih cake pops za izbrano družbo, poroke ali druge posebne priložnosti. Zelo primerni so tudi kot promocijsko sredstvo, saj jih lahko okrasite z logotipom podjetja. Vse kar potrebujete je osnovi recept za biskvitno testo, izdelke za okrasitev in nekaj ustvarjalne žilice.

 

Tortice na palčkiPestra izbira raznovrstnih pripomočkov za cake pops

Pri izdelavi in okraševanju cakepops je bistveno, da uporabljate ustrezne izdelke dobre kakovosti. S tem si zagotovite, da bodo cake pops resnično kakovostni. V naši ponudbi imamo na voljo vse, kar potrebujete za izdelavo tortice na palčki: palčke za cake pops, modelčke različnih oblik (srčki, zvezdice …), pekači, ovitki in celo stojala zanje. Za kakovostno okrasitev imamo na razpolago več različnih oblivov, na katere lahko dodate naše jedilne barve in bleščice, sladkorne kristalčke, ploščice ali posip in različne mrvice, cake pops pa lahko okrasite tudi s sladkornim gelom ali topljivimi pisali. Ustvarite svoje mini tortice!

 

BTF d.o.o. | Cake pops, cakepops, palčke za cake pops, tortice na palčki, mini tortica – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
cake pops, cakepops, palčke za cake pops, tortice na palčki, mini tortica
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA