Cake pops ali tortice na palčki

Če želite svojim strankam ali prijateljem ponuditi mala sladka presenečenja, so cake pops kot naročene. Kot mnogo drugih norih in izvirnih idej za sladice tudi cake pops prihajajo k nam iz Amerike. Ta ljubka mini tortica na palčki je povsem obnorela Evropo, počasi a vztrajno pa se uveljavlja tudi v Sloveniji. Razlogov za takšno priljubljenost je verjetno več, zanesljivo pa sta med njimi njena velikost (za največ nekaj grižljajev) in tako rekoč neomejena izbira okusov in neomejene možnosti okraševanja. Osnovni recept za cake pops namreč lahko nadgradite, kolikor vas je volja, oblikujete kroglice in jih popolnoma poljubno okrasite.

Cake pops torticePalčke za cake pops

Izdelava teh mini sladic je enostavna in zabavna

Cake pops so majhne in različno okrašene tortice na palčki. Osnovna sestavina zanje je biskvitno ali piškotno testo, ki ga oblikujemo v kroglice ali druge oblike ter nataknemo na palčke za cake pops. Te potem pomočimo v različne prelive, ko se ti posušijo, pa jih lahko poljubno okrasimo. Možnosti so tako rekoč neomejene, od zabavnih slaščic za otroške zabave do elegantnih cake pops za izbrano družbo, poroke ali druge posebne priložnosti. Zelo primerni so tudi kot promocijsko sredstvo, saj jih lahko okrasite z logotipom podjetja. Vse kar potrebujete je osnovi recept za biskvitno ali piškotno testo, izdelke za okrasitev in nekaj ustvarjalne žilice.

Pestra izbira raznovrstnih pripomočkov za cake pops

Pri izdelavi in okraševanju cakepops je bistveno, da uporabljate ustrezne izdelke dobre kakovosti. S tem si zagotovite, da bodo cake pops resnično kakovostni. V naši ponudbi imamo na voljo vse, kar potrebujete za izdelavo tortice na palčki: palčke za cake pops, modelčke različnih oblik (srčki, zvezdice ...), pekači, ovitki in celo stojala zanje. Za kakovostno okrasitev imamo na razpolago več različnih oblivov, na katere lahko dodate naše jedilne barve in bleščice, sladkorne kristalčke, ploščice ali posip in različne mrvice, cake pops pa lahko okrasite tudi s sladkornim gelom ali topljivimi pisali. Ustvarite svoje mini tortice in pri tem uživajte!

Preverite ponudbo stojal za cake popse >>