Cake pops so zanesljivo hit na vsaki zabavi

Kaj so cake pops? To so miniaturne tortice na palčki, ki so videti kot lizike, a so v resnici narejene iz sestavin za torto, oblite s prelivom po želji in po navadi izvirno okrašene. Cake pops so sladki grižljaji, ki navdušujejo tako otroke kot odrasle - ker so zanimivi, nenavadni, ravno prav veliki, predvsem pa izjemno okusni. Tako kot pri vseh sladicah pa tudi za te ljubke tortice velja, da brez pravih sestavin in pripomočkov ne gre. Za izdelavo pravilnih kroglic, rožic ali drugih oblik je najbolje, da uporabite cake pops pekač. Z njim zlahka izdelate čudovite male tortice, ki jih nato po želji okrasite.

Cake pops

Cake pops pekač za lažje delo

Če ste ljubitelj slaščic in tort morate poskusiti cake pops - tortice na palčki, ki so navadno oblite s čokoladnim oblivom. Za najlepšo obliko pa je seveda treba vložiti nekaj truda - oziroma na spletni strani Peki.si natočiti pekače za cake pops, s katerimi si boste bistveno olajšali delo, izdelki pa bodo vedno lepi. Testo za kroglice, rožice ali druge tortice preprosto zlijete v pekač, spečete po navodilih, nato pa tortice nataknete na paličico (ki jih prav tako dobite v naši spletni trgovini), oblijete s čokolado in po želji okrasite - in tortice cake pops so pripravljene!

Najlepše in najboljše tortice na palčki

Cake pops so vedno najbolj 'oblegane' sladice na zabavi. Ker so majhne, jih lahko brez zadržkov pojeste kar nekaj. Obenem so tortice izjemno priročne, saj so nataknjene na palčko in zanje ne potrebujete pribora kot pri torti. In kar je najpomembneje - tudi izdelava je lahko povsem enostavna, če uporabite cake pops pekač, s katerim je res vse nared, kot bi mignil. Pri nas v spletni trgovini Peki.si lahko dobite tudi paličice, na katere namestite cake pops, ter vse izdelke za okraševanje. Z veseljem pa vam pomagamo tudi z nasveti za izdelavo.

BTF d.o.o.| Cake pops, tortice na palčki, cake pops pekač- povezave do naše spletne strani: