Moka brez glutena po ugodni ceni: kakovostne moke brez glutena


moka bez glutenaMoka brez glutena je postala v zadnjih časih zelo iskana, saj se vse več ljudi spopada z alergijo na gluten oziroma celiakijo, pri kateri pride v poštev izključno hrana brez glutena in jedi brez glutena in laktoze. Nakupovanje sestavin za pripravo jedi brez glutena je lahko pogosto precej zahtevno, saj hrana brez glutena kljub določenim premikom še vedno ni tako dostopna, kot bi lahko bila. V podjetju BTF d.o.o. vam želimo čim bolj olajšati pripravo jedi brez glutena, pri čemer smo se še posebej osredotočili na različna peciva brez glutena. Recepti brez glutena namreč pogosto zahtevajo kar precej »eksotičnih« sestavin, kar pomeni tudi ogromno vloženega truda, časa, navsezadnje pa tudi denarja. S pomočjo naše moke brez glutena oziroma mešanice pa bo celo torta brez glutena pripravljena brez posebnega napora!

VEČ O NAŠIH IZDELKIH BREZ GLUTENA TUKAJ!


Moke brez glutena - zdrava in vsestransko uporabna alternativa

biskvit brez glutenaMoka brez glutena je lahko različnih vrst, v večini primerov pa gre za precej bolj zdravo alternativo običajnim mokam, ki se uporabljajo pri peki. Uporaba moke brez glutena namesto klasične moke pa še zdaleč ne pomeni, da se boste morali odpovedati omamnemu okusu. Zagotavljamo vam, da bodo vaše brbončice potešene, tudi če se odločite za pripravo jedi oziroma sladic brez glutena. Recepti, v katerih lahko brez posebne škode, kar zadeva okus in teksturo, moka brez glutena nadomesti običajno moko, so praktično brez omejitev. Moka brez glutena je med drugim primerna za izdelavo biskvitov, mini tortic (»cupcakes«), mafinov in celo čisto pravih tort za posebne priložnosti.

Moka brez glutena oziroma mešanica za hitro pripravo okusnih slaščic

Da bo priprava sladic še enostavnejša, lahko namesto moke brez glutena uporabite posebne mešanice, ki jih najdete v naših trgovinah Peki. Moka brez glutena oziroma posebna mešanica je na voljo tudi v spletni trgovini peki.si. Primerna ni samo pripravo sladic brez glutena - ampak je to pravzaprav mešanica za sladice brez glutena in laktoze. Vaše sladice brez glutena in laktoze bodo tako še malce bolj zdrave, a hkrati izjemno okusne!