Jedilne barve del bogatega prodajnega programa slaščičarske opreme

BTF d.o.o. je podjetje, ki vam nudi najsodobnejšo pekarsko in slaščičarsko opremo lastne proizvodnje in uveljavljenih proizvajalcev. Za pekarne izdelujemo visokotehnološke naprave ter jim pomagamo optimizirati učinkovitost in donosnost vaše dejavnosti. Vselej smo jim na voljo z nasveti, zagotavljamo pa vam tudi hiter, zanesljiv in strokoven servis pekarske in slaščičarske opreme.


Slaščičarska in pekarska oprema vključuje različne stroje za pripravo, peko in hlajenje hrane, pripomočke, kot so pekači in kuhinjski noži, ter potrošni material, ki vključuje izdelke, namenjene okraševanju tort in peciva. Med njimi so tudi jedilne barve oziroma živilske barve za torte.

Živilske ali jedilne barve za torte različnih barv in oblikJedilne barve

V podjetju BTF d.o.o. se zavedamo, da je videz torte ravno tako pomemben kot njen okus. Kakovost dekoracije pa je odvisna tako od našega znanja kot od uporabe dobrih dekorativnih izdelkov. Zato vam nudimo kakovostne dekorativne izdelke po ugodnih cenah, s katerimi bo okraševanje postalo prava igra domišljije. V našem bogatem prodajnem programu boste našli jedilne ali živilske barve, jedilni papir in okrasne figurice, raznovrstne zabavne okraske, svečke, sladkorne posipe ter barvne kreme in mase. Skratka, na voljo je vse za privlačen in unikaten videz vaših tort.
Živilske ali jedilne barve za torte so lahko tekoče, v prahu ali v pasti oz. gelu. Prav tako je barva za živila lahko v čopičih, pisalih oziroma flomastrih ali v kartušah. Jedilne barve dodamo v smetano, masleno kremo ali belo čokolado. Hkrati pa jedilne barve lahko uporabimo za barvanje mase ticino - najboljša izbira je barva za živila v tubi.

Barve za živilaBarva za živila - okrasimo torto na 1001 način

Pester izbor različnih vrst jedilne barve za torte vam omogoča krašenje tort za različne priložnosti, kot so poročne in krstne torte, torte za rojstni dan, sveti krst ali sveto obhajilo. Še posebej je dekoracija pomembna pri rojstnodnevnih tortah za otroke. Številni okraski in figurice junakov iz risanih filmov bodo vaše najmlajše zagotovo navdušile, pristnega nasmeha na obrazu pa boste prav gotovo deležni tudi vi.


Dekoracija torte sicer ni zahtevno delo, vseeno pa vam priporočamo, da si pred tem vzamete nekaj časa za premislek. V nasprotnem primeru vam jo lahko jedilne barve zagodejo in vašo torto naredijo nekoliko kičasto.

Oglejte si našo bogato ponudbo izdelkov za dekoriranje in prepustite domišljiji prosto pot. Naj okraševanje tort postane užitek. Vabljeni!

BFT d.o.o. | Jedilne barve, barve za torte, barva za živila, živilske barve - povezave do naše spletne strani: