Recepti za sladice brez glutena - enako slastne in še bolj zdrave jedi brez glutena

Recepti za sladice brez glutena so primerni za vse, ki se radi posladkajo, a zaradi zdravstvenih razlogov glutena ne smejo uživati ali so nanj občutljivi. V pekarskem podjetju Peki smo odločeni, da odpravimo strah, da so jedi brez glutena in laktoze manj okusne od običajnih.

piškote brez glutena in sladkorja

Izvrstni piškoti brez glutena in sladkorja

Recepti za sladice in peciva ter jedi brez glutena so lahko zapleteni, sestavine pa težko dostopne, zato vam pomagamo mi. Pri Pekiju ponujamo moko brez glutena: ajdovo, čičerikino, koruzno ... Z njo boste enostavno spekli piškote brez glutena in sladkorja.V naši spletni trgovini najdete celo vrsto brezglutenskih izdelkov, med drugim mešanico za glaziranje keksov, ki ne vsebuje sladkorja, laktoze in jajc. Spekli boste lahko piškote brez glutena in sladkorja, ki jih bo vzljubila vsa družina.

NUDIMO PECIVA BREZ GLUTENA IN SLADKORJA!

Prednost receptov za sladice in peciva brez glutena

V zadnjem desetletju ima vse več ljudi s celiakijo, a za brezglutenske izdelke se odločajo tudi povsem zdravi ljudje, saj so jedi brez glutena in laktoze bolj zdrave. Boljše za zdravje so tako tudi sladice in peciva, ki niso več preveč nasitne, presladke in težko prebavljive. Pri nas imamo na voljo sestavine za številne sladice brez glutena in laktoze, za katere navdih najdete tudi na našem forumu.

Med priljubljenimi recepti so čudovite čokoladne sladice, na primer mafini brez glutena.


Z našo pomočjo boste piškote brez glutena in sladkorja spekli hitro in enostavno, brez skrbi, da boste imeli kasneje težave zaradi žitnih beljakovin.

piškote brez glutena in sladkorja

Recepti za sladice in peciva brez glutena so bolj zdravi, jedi brez glutena in laktoze so okusne, vsi naši izdelki pa najvišje kakovosti. Da boste očarali bližnje in goste pa poskusite še našo široko izbiro dekorativnih dodatkov. Vaši piškoti brez glutena in sladkorja bodo tako bogatega okusa in lepi na izgled, pa naj gre za veliko praznovanje ali zgolj piškot ob kavi.

Obiščite nas v naših trgovinah v Ljubljani, Ajdovščini in Mariboru ali pa sestavine za peko sladic in peciva brez glutena in laktoze naročite kar prek spleta. Recepti za sladice brez glutena še nikoli niso bili tako enostavni. Recepti za sladice brez glutena še nikoli niso bili tako lahko dostopni. Več živil za peko:http://www.peki.si/trgovina/zivila