Oprema za pekarno in druge ponudnike prehrambnih izdelkov

Oprema za pekarno in slaščičarnoOprema za pekarno je eno glavnih področij, ki ga pokrivamo trgovinah Peki (poslovalnici sta locirani v Ljubljani in Ajdovščini, omogočamo pa vam tudi spletno nakupovanje opreme za pekarno in drugih naprav). Že od leta 2000 se ukvarjamo s prodajo pekarske opreme, leta 2005 pa smo svojo dejavnost dopolnili s proizvodnjo pekarske opreme. Lastna proizvodnja pekarske opreme se je izkazala za smiseln korak, saj nam je uspelo združiti večdesetletne izkušnje naših zaposlenih in ustvariti izjemno kakovostno pekarsko opremo, povsem primerljivo z napravami najboljših tujih proizvajalcev. Poleg opreme za pekarno pa boste v naših trgovinah našli tudi opremo za fast food in slaščičarsko opremo. Poleg vsega naštetega vam ponujamo še možnost vzdrževanja pekarske opreme (pa tudi opreme za fast food in slaščičarske opreme) . Za vzdrževanje pekarske opreme bodo poskrbeli najboljši strokovnjaki na tem področju, kar vam zagotavlja, da bo vaša izbrana pekarska oprema vseskozi delovala optimalno.

1. Oprema za pekarno


V kategoriji opreme za pekarno vas čakajo naprave, kot so stroj za valjanje testa, dozator vode in oblikovalni stroj, v ponudbi pa so tudi različni mešalniki, stroji za mletje kruha, hladilne naprave in naprave za pakiranje. S pomočjo opreme za pekarno boste poenostavili vse stopnje delovnega procesa, kar se vam bo zagotovo že kmalu obrestovalo.

PEKAČI ZA KRUH


2. Oprema za fast food

Specializirano opremo za fast food, ki smo jo za vas pripravili v trgovinah Peki, sestavljajo profesionalni in izjemno zmogljivi steklokeramični opekači (nekateri od njih imajo tudi nazobčano zgornjo površino), ki so primerni za hitro pripravo večjih količin hrane. Oprema za fast food tako več kot upraviči svoje ime, saj je prav povečanje hitrosti dela njena največja odlika.


3. Slaščičarska oprema

Tudi slaščičarski mojstri boste zagotovo navdušeni nad našo izbiro, saj je ponudba slaščičarske opreme v naših trgovinah izjemno bogata in skrbno premišljena. Naj na tem mestu omenimo le posebne friteze za pripravo večjih količin omamnih krofov in različne sisteme za poslikavo tort. Ostalo ponudbo slaščičarske opreme, ki vam je na voljo v trgovinah Peki, pa si lahko ogledate v naši spletni trgovini.

Profesionalna slaščičarska oprema

NUDIMO TUDI SLAŠČIČARSKE KNJIGE