Bogata ponudba pripomočkov za peko


Modeli in pekači za pecivo, torte, piškote, mignone, mafine in cake popse


Pekači in modelčki sodijo med najbolj pomembne pripomočke za peko peciv in slaščic. Prav od njih je namreč marsikdaj odvisno, ali se nam bo pecivo posrečilo ali ne. V naši bogato založeni spletni trgovini in treh fizičnih trgovinah v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini vas pričakuje pester izbor pekačev in modelov različnih oblik in velikosti, jedilne barve, papirnate posodice, valjarje ter ostalo opremo za slaščičarstvo. Med seboj se razlikujejo tudi po materialu, iz katerega so izdelani. Naj vam na kratko predstavimo pekače za pecivo in modelčke, ki jih lahko dobite pri nas.

Modelčki za kekse in piškote

Ponudba pekačev in modelov

  • Silikonski pekači in modeli: Na silikonske pekače se pecivo ne bo prijemalo - dodatno mazanje modelčkov z maščobo ni potrebno. Odstranjevanje peciva iz njih je povsem enostavno, saj so upogljivi. Nezahtevno čiščenje. Na voljo v številnih zanimivih oblikah. V njih lahko spečete majhne tortice, cake popse, drobno pecivo in piškote ali pa jih uporabite za izdelavo čokoladnih pralinejev.
  • Kovinski modelčki za piškote in pekači: Na voljo so vam modelčki za izrezovanje piškotov v najrazličnejših oblikah. Izbirate lahko med tematskimi kompleti (božični, velikonočni,...) ali pa posameznimi modelčki. V ponudbi se nahajajo tudi modelčki za mafine, torte, cup cakes, mignone, pecivo v obliki orehov, pito, srnin hrbet, potico in številne druge dobrote. Neverjeten nabor oblik vas bo presenetil!
  • Aluminijasti pekači: So lahki in se hitro ogrejejo. Nudimo vam ravne, valovite, polne, perforirane in teflonirane pekače. Preprečujejo prijemanje peciva na pekače. Primerni so za peko kruha in različnih vrst peciva.
  • Plastični modelčki za piškote: Kako lahko hitro in enostavno izrežete večje število keksov? S pomočjo naših plastičnih modelov za piškote. Širok nabor zanimivih oblik.
  • Papirnati pekači za enkratno uporabo: So pekači, v katerih pecivo spečete in postrežete. V njih lahko spečete panettone (božični kolač), mafine, pito, slivov kolač in številne druge slaščičarske mojstrovine.
Pekači in modelčki za pecivo

Ostala ponudba


Poleg pekačev za pecivo vam v naši spletni trgovini nudimo tudi oblico drugih izdelkov, kot so spreji za naoljevanje pekačev, živilske barve, dekorativni elementi za sladice, mešanice za kreme in mnogi drugi. Vabljeni k ogledu ponudbe na naši spletni strani Peki.si!