Bogata ponudba pripomočkov za peko

Pekači in modelčki sodijo med osnovno opremo, ki jo mora imeti vsaka amaterska ali profesionalna kuhinja za peko peciv in slaščic. Kvalitetna pekačev in modelčkov je izredno pomembna, saj je velikokrat končni rezultat odvisen od tega, kako se le-te obnašajo pred ali med peko.

V naši bogato založeni spletni trgovini in treh fizičnih trgovinah v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini lahko najdete pester izbor pekačev in modelov različnih oblik in velikosti, jedilne barve, papirnate posodice, valjarje ter ostalo opremo za slaščičarstvo. Med seboj se razlikujejo po namenu uporabe, velikosti ter materialu, iz katerega so izdelani. 

Ponudba pekačev in modelov

  • Silikonski pekači in modeli:

Na silikonske pekače se pecivo ne bo prijemalo - dodatno mazanje modelčkov z maščobo ni potrebno. Odstranjevanje peciva iz njih je povsem enostavno, saj so upogljivi. Nezahtevno čiščenje. Na voljo v številnih zanimivih oblikah. V njih lahko spečete majhne tortice, cake popse, drobno pecivo in piškote ali pa jih uporabite za izdelavo čokoladnih pralinejev.

Silikonski pekači

  • Kovinski modelčki za piškote in pekači:

Na voljo so vam modelčki za izrezovanje piškotov v najrazličnejših oblikah. Izbirate lahko med tematskimi kompleti (božični, velikonočni,...) ali pa posameznimi modelčki. V ponudbi se nahajajo tudi modelčki za mafine, torte, cup cakes, mignone, pecivo v obliki orehov, pito, srnin hrbet, potico in številne druge dobrote. Neverjeten nabor oblik vas bo presenetil!

Modelčki za kekse in piškote

  • Aluminijasti pekači:

So lahki in se hitro ogrejejo. Nudimo vam ravne, valovite, polne, perforirane in teflonirane pekače. Preprečujejo prijemanje peciva na pekače. Primerni so za peko kruha in različnih vrst peciva. V ponudbi najdete tudi aluminijaste obroče in okrvirje za torte, ki vam omogočijo še več svobode in ustvarjalnosti pri peki. Modeli za mignoni so izdelani iz nerjavečega jekla, pozabili pa nismo niti na modele za porcijske sladice, ki bodo očarale vaše najbližje ali stranke.

Aluminijasti pekači za peko

  •  Plastični modelčki za piškote:

Kako lahko hitro in enostavno izrežete večje število keksov? S pomočjo naših plastičnih modelov za piškote s katerimi v eni potezi izrežete do 90 oblik. Širok nabor zanimivih oblik za vsako priložnost.

Izberete lahko tudi posamične iztisne modele za kekse ali sladkorno maso, ki bodo vaše sladice naredili še lepše.

Plastični modelčki za piškote

  • Papirnati pekači za enkratno uporabo

So pekači, v katerih pecivo spečete in postrežete. V njih lahko spečete panettone (božični kolač), mafine, pito, slivov kolač in številne druge slaščičarske mojstrovine.

V tej kategoriji pa lahko izberete tudi lesene pekače s peki papirjem, ki omogočajo enostavno in enakomerno peko štručk.

V ceno je vključena večja količina pekačev, ki jo boste imeli za dlje časa. 

Papirnati pekači za enkratno uporabo

Ostala ponudba

Poleg pekačev za pecivo vam v naši spletni trgovini nudimo tudi oblico drugih izdelkov za amatersko in profesionalno peko, kot so spreji za naoljevanje pekačev, živilske barve, dekorativni elementi za sladice, mešanice za kreme in mnogi drugi. Vabljeni k ogledu ponudbe na naši spletni strani Peki.si!