Slike za torte - naročite si unikatno jedilno hostijo


V podjetju Peki smo za vse slaščičarske ljubitelj pripravili pestro ponudbo jedilnih hostij, ki bodo polepšale videz vsake torte. Pri nas so vam na voljo velike in male slike za torte različnih motivov (risani in filmski junaki, ljubezenski motivi, itd.). V kolikor v galeriji niste zasledili željene slike za torto nam pošljite naročilo, tako da:
- v spletni trgovini oddate naročilo (dodate izdelek v košarico)
- po zaključku nakupa prejmete ppotrditveni e-mail
- potrditev zaključite, tako da v priponko pripnete fotografijo, po kateri želite, da izdelamo sliko za torto
- fotografije, naj bodo primerne kakovosti in velikosti ter v jpg formatu

Sliko si lahko ustvarite tudi sami, in sicer tako, da si pri nas naročite željeno velikost jedilne hostije. Natisnete fotografijo in jo položite pod hostijo ter jo preprosto prerišete in pobarvate z živilskimi flomastri.
Pri nas smatramo ustvarjanje, peko in okrasitev torte za umetnost, zato vam je pri nas na voljo pestra izbira dekorativnih, slaščičarskih in pekovskih materialov.


Okrasitev torte - pestra izbira domiselnih figuric in okraskov


Slike za torte - dekoracijaTorta, ta sladka kalorična sladica je pomemben zaključni element vsakega menija, zato ne sme manjkati na nobenem praznovanju. Toda, poleg odlične vsebine, da se zares pocedijo sline, mora desert privabljati tudi s svojim dizajnom, obliko in unikatno dekoracijo. Okrasitev za torte je zadnje dejanje preden jo postavimo pred slavljenca in goste, zato mora biti njena dekoracija ter priprava ostalih sladic skrbno premišljena. Za okrasitev lahko uporabite slike za torte ali pa raznovrstne jedilne oziroma dekorativne figure, ki so vam na voljo pri nas:
- zabavni okraski, figure in svečke za torte
- licenčni dekoracijski kompleti za otroške torte
- licenčne figure za otroške torte
- dekorativni traki za torte
- dekoracijski kompleti z jedilno hostijo
- poročne figure za torte
- dekoracije za krst, birmo, obhajilo in rojstvo

Dekoracija sladic - Preveri Pekijevo galerijo unikatnih idej


V podjetju Peki že leta navdušujemo, tako izkušene slaščičarje in peke, kot tudi ljubiteljske kuharje, s pestro in kakovostno ponudbo pekarskih, slaščičarskih in dekorativnih pripomočkov. Na naši spletni strani je predstavljenih nekaj receptov, v galeriji pa tudi številni slikovni namigi, kakšna vse je lahko še dekoracija vaših najljubših sladic. Da bi bile tudi vaše sladice resnično čarobnega okusa in na pogled estetsko dovršene kot iz rok pekovskega mojstra, vam je pri nas na voljo naslednja jedilna dekoracija sladic:
- sladkorni, čokoladni posipi, kroglice
- okrasne rože iz sladkorne mase
- figurice iz sladkorja in želeja
- jedilne hostije
- figurice iz sladkorja in želeja
- sladkorni posipi, kroglice
- okrasne rože, snežinke
- jedilne bleščice
- sladkorna čipka


Peki | Slike za torte so odličen način za unikatno okrasitev torte. Preverite Pekijevo fotogalerijo, kakšna vse je lahko še dekoracija vaših najljubših sladic - povezava do naše spletne strani:

- slike za torte
- okrasitev torte
- dekoracija sladic