Pošlji povpraševanje

Zalivalni sistemi morajo biti pravilno vgrajeni

Nič ni lepšega od pogleda na sveže zeleno trato in bujno cvetoč vrt. Za takšen rezultat pa rastline potrebujejo redno in zadostno zalivanje, še posebej v poletnem času, ko so padavine bolj skromne. Zalivalni sistemi za travo in druge rastline nam prihranijo veliko dragocenega časa, kar je dandanes izrednega pomena. Sistem za zalivanje vrta ima poleg tega še mnogo drugih pozitivnih lastnosti. Zalivalni sistemi za travo ter zelenjavni in rožni vrt poskrbijo, da bodo vaše rastline primerno zalite tudi takrat, ko vas ne bo doma (npr. ko boste na dopustu). S pomočjo zalivalnega sistema lahko namreč točno določite, kdaj naj se zalivanje prične in s kakšno močjo. Tudi možnost nadziranja moči zalivanja je pomembna prednost zalivalnih sistemov za vrt, saj moramo zalivanje prilagajati tipu rastlin in vremenskim pogojem.

Zalivalni sistemi za travo

Vrste zalivalnih sistemov

Zalivalne sisteme v grobem delimo na razpršilne in kapljične sisteme za zalivanje vrta. Razpršilni zalivalni sistemi so primerni za velike površine, kot so na primer travnate terase, igrišča in golf igrišča. Kapljični sistemi za zalivanje vrta pa so bolj primerni za zalivanje povrtnin in cvetja, saj z njihovo uporabo preprečimo, da bi se na listih nabrale kaplje in bi posledično prišlo do ožiga, hkrati pa tudi dovedemo vodo prav do koreninskih sistemov. Zaradi manjšega izhlapevanja je izkoristek vode veliko boljši, zato so kapljični zalivalni sistemi odlična rešitev za vse, ki bi rade ali pa ste prisiljeni varčevati z vodo.

Pravilna vgradnja sistemov za zalivanje, cena storitev

Če želimo, da sistem za zalivanje vrta deluje pravilno, ga moramo ustrezno vgraditi. Za to bo poskrbela podjetje Hortikultura Lešnik, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju. Zalivalne sisteme za travo, manjše in večje vrtove, golf igrišča, parke, nogometna igrišča in druge zelene površine bomo vgradili hitro in zanesljivo. Smo tudi pooblaščeni instalater zalivalnih sistemov za travo in druge zelene površine Toro, zato vam nudimo 2 - 5 letno garancijo na izvedena dela. Tako ste lahko prepričani, da ne bo prišlo do nezaželenih napak pri vgradni zalivalnih sistemov. Cena našim storitev je zelo dostopna in konkurenčna. Za dodatne informacije o zalivalnih sistemih za travo, rože, zelišča in povrtnine obiščite našo spletno strani ali pa nas kontaktirajte preko telefona oz. elektronske pošte.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje