V trgovini Peki ponujamo vse, kar za pripravo slaščic potrebujete

Pripomočki za pekoPeka marsikomu predstavlja hobi, spet drugim pa vir preživetja, saj so s pomočjo peke različnih dobrot skovali svojo profesionalno pot. V trgovini za peko Peki ponujamo pripomočke za peko, ki bodo delo v kuhinji olajšali tako profesionalnim kot tudi tistim nekoliko manj profesionalnim, a zato nič manj entuziastičnim, kuhinjskim mojstrom.

Na naši spletni strani lahko naročite prav vse – od pripomočkov za peko, kot so modeli, pekači za torto, modelčki za kekse, čopiči pa vse do sestavin, ki jih za pripravo okusne slaščice potrebujemo.

Zakaj so silikonski modeli za peko na trgu vse bolj popularni?

Med ene izmed najbolj zanimivih in relativno novih pripomočkov za peko trenutno spadajo silikonski pekači. Veliko domačih mojstrov jih še zmeraj skeptično opazuje na trgovinskih policah, vendar je dejstvo, da včasih pač moramo poizkusiti kaj novega. Silikonski modeli za peko so izjemno prijazni uporabniku. Pred njihovo uporabi jih ni potrebno premazati, kljub temu pa se vsebina na stene modela nikakor ne bo prijela. Peka v silikonskih modelih je torej izjemno preprosta. Ker so silikonski pekači mehki in se nam vsebina tako lahko razlije, pa je dobro, če iz pečice vzamemo rešetko in silikonski model preden vanj vlijemo pripravljeno maso, postavimo na rešetko ter kasneje vse skupaj prenesemo v pečico. Pomembno je, da modela ne postavimo v drug pekač, pač pa ga postavimo na rešetko pečice, da lahko zrak prosto kroži, v nasprotnem primeru ogrozimo enakomerno peko peciva in naša slaščica je lahko uničena.

Silikonski modelčki

Silikonski pekači so prav tako izjemno enostavni za vzdrževanje, saj jih po uporabi le oplaknemo. Lahko jih tudi zložimo, model pa kljub temu ne bo izgubil svoje oblike – njihovo shranjevanje pa je tako nadvse enostavno in ne vzame dosti prostora. S silikonskimi pekači pa lahko celotno pecivo postavimo tudi v zamrzovalnik in se tako izognemo mazanju več različnih posod, če si želimo nekaj okusne slaščice prihraniti tudi za kasneje.  Na trgu je široka ponudba modelov za peko.

V pekarski trgovini Peki ponujamo naslednje:

  • Silikonski pekači za peko,
  • Silikonski pekači za čokolado,
  • Silikonski pekači za zmrzovanje

Silikonski modeli za peko

Pri nas lahko naročite tudi silikonske modele za semifredo

V Pekiju ponujamo tudi komplete silikonskih pekačev za slaščice. Izjemno priljubljeni so modeli za peko tort pa tudi modeli za pripravo semifreda. Komplete za pripravo semifreda lahko kupite v različnih oblikah, in tako poskrbite, da bo oblika prav takšna, da bo sovpadala s priložnostjo za katero boste semifredo pripravljali. Če pripravljamo semifredo za naše najdražje, se lahko odločimo za modele v obliki srčkov, ob božiču se lahko odločimo za model v obliki zvezde ali pa izberemo katero izmed drugih možnosti, ki jih ponuja naša spletna trgovina.

S pomočjo različnih modelov za torte lahko zadostite prav vsakomur

Peka dobrot pa bo še veliko enostavnejša s pripomočki za peko, ki jih ponujamo v naši trgovini. Izjemno priljubljeni so pekači za torte. Če rojstni dna praznuje eden izmed naših najmlajših, se lahko odločimo za model pekač slon ali rožica. Modela sta izdelana iz aluminija in ju je pred uporabo potrebno premazati, da se masa na stene pekača ne bo prijela, lahko pa izberemo tudi pekač druge oblike. Če rojstno dnevno zabavo pripravlja deklica se lahko odločimo tudi za torto v obliki punčke, nad katero so deklice naravnost navdušene. Seveda pa poleg zanimivega pekača za torto potrebujemo tudi okraske, ki jih lahko naročite v naši trgovini za peko. Izbirate lahko med dekorativnimi posipi, jedilnimi hostijami, jedilnimi diamanti ali različnimi geli in glazurami, da bo torta še lepša in še zanimivejša.

Celotno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko pripomočke za peko tudi naročite. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši trgovini za peko, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri materiala, ki ga za pripravo izbrane slaščice potrebujete.