Silikonski modeli za pecivo, ki se prilagajajo vašim željam

Mimo so časi prežganih modelov za pecivo, saj postajajo silikonski modeli vse bolj razširjeni in priljubljeni. Tudi izbira je vse bolj raznolika in vaša pekovska domišljija ni več omejena z ničemer. Silikonski modeli za peko vam omogočajo, da svoje sladke pripravke brez posebnih dodatnih korakov oblikujete v najbolj različnih oblikah in jih brez strahu pred prijemanjem pečete v vseh oblikah pečic. Gotovo se še spomnite, kako dolgotrajno je bilo včasih pospravljanje po peki in umivanje kovinskih ali železnih modelov. Zdaj je vse to s silikonskimi modeli za peko veliko bolj enostavno, saj je po končani uporabi dovolj, da jih splaknete z vodo in nekoliko detergenta. Tako so spet pripravljeni za uporabo, vi pa se lahko posvetite sladkemu uživanju ter druženju ob pecivu z najdražjimi.

V naši ponudbi silikonski modeli za peko vseh vrst slaščic

Imate raje piškote ali pecivo? Zdaj lahko s silikonskimi modeli ustvarjate različne sladke kreacije tudi brez recepta. Ti modeli so namreč izjemno kakovostni in odporni, zato tudi ob dolgotrajni uporabi ali visokih temperaturah ne izgubijo svoje oblike ali kakovosti. Tako lahko sledite vašim najljubšim receptom za mafine ali jabolčno pito, ki jih že dolgo pripravljate z velikim uspehom. Videli boste, da bodo s silikonskimi modeli za čokolado tudi čokoladne slaščice odlično ohranile okus in obliko. Čokolada je namreč včasih nekoliko težavna ali nepredvidljiva za peko, ampak s silikonskimi modeli jo boste ukrotili in iz nje priklicali vse najbolj sladke in oboževane lastnosti. Mmm, kako diši!

Silikonski pekačsilikonski modeli za peko

Na naši spletni strani najdete silikonske modele za čokolado in ostalo ponudbo

Za vse pekovske navdušence imamo pestro izbiro silikonskih modelov za čokolado, ki vam bodo osladili praznike v tem zimskem času. Vemo namreč, da smo Slovenci naravni sladokusci, z našimi modeli pa bo vsako božično ali novoletno slavje še bolj okusno in hitro pripravljeno. V naši ponudbi najdete modele za čokolado, kukije, mafine in druge slaščice. Na zalogi pekači, kjer se pecivo nikoli ne prežge, ter podloge, ki jih lahko trajno uporabljate za peko ali za podstavek vročim jedem.

Z našimi strokovnjaki izveste vse o uporabi silikonski modelov za zamrzovanje

Silikonski modeli za zamrzovanje so še posebej primerni za vse, ki si radi vnaprej pripravite hrano in pecivo. Silikon je nestrupen material in se lahko uporablja povsod, kjer se zahteva stik s hrano. Postaja zelo pomemben v industriji kuhinjskih pripomočkov, zlasti pekovskih pripomočkov in kuhinjskega pribora. Silikon je odličen izolator in se uporablja v pokrovkah, ki so odporne na vročino. Tudi rokavice za pečico, ki so narejene iz silikona, se lahko uprejo temperatura do 260 stopinj Celzija, kar vam omogoča tudi to, da jih potopite v vrelo vodo. Vsi izdelki iz naše ponudbe so nestrupeni in izjemno varni, saj jih odlikujejo svetovno znane znamke proizvodnje, visoka kakovost in tudi številna pričevanja o zaupanju naših strank. Smo spletna trgovina z več dejanskimi trgovinami po Sloveniji, kjer najdete vse za peko in pripravo najslajših kosov peciva. Imamo tudi pestro zalogo dodatkov, barvil, igrivih popestritev ter seveda materiala, ki ga potrebujete za pripravo najbolj sladkih slaščic.