Pekarski stroji za različne potrebe

Pekarski stroji omogočajo ogromen časovni prihranek

Pekarski stroji, predvsem stroji za oblikovanje testa in stroji za oblikovanje peciva, so obvezen del opreme za pekarno in industrijske pekovske obrate, manjše naprave pa so primerne tudi za domačo uporabo. Brez pekarskih strojev bi bilo delo neprimerno bolj zamudno, končni izdelki pa mnogo manj okusni. Pekarski stroji obenem omogočajo oblikovanje kruha in drugih pekovskih izdelkov pravilnih oblik, privlačnih na pogled, kar je praktično nemogoče doseči brez ustrezne pekarske opreme. Podobno vsestransko uporabni kot stroji za pekarstvo so tudi stroji za gostinstvo, denimo stroji za oblikovanje testenin.


Pekarski strojBogata ponudba različnih strojev za pekarstvo

V trgovinah Peki vam ponujamo številne pekarske stroje različnih priznanih proizvajalcev pekarske opreme, med katerimi boste zagotovo tudi vi našli primerno napravo. Še posebno pozornost namenjamo temu, da so v naši ponudbi le najbolj kvalitetni stroji za oblikovanje testa. Menimo namreč, da so prav stroji za oblikovanje testa ključni sestavni del opreme za pekarno. Zaradi velikih obremenitev, ki jih morajo stroji za oblikovanje testa vsakodnevno prenesti, je še posebej pomembno, da so izdelani iz najbolj kakovostnih in vzdržljivih materialov ter odporni na razne neugodne razmere, predvsem na vlago, saj se v nasprotnem primeru hitro okvarijo. Obenem veliko pozornost namenjamo temu, da so stroji za oblikovanje testa, ki jih ponujamo, enostavni za čiščenje, saj se zavedamo, kako dragocen je vaš čas. V naši ponudbi pa boste našli tudi številne druge stroje za pekarstvo, na primer stroje za oblikovanje pizze in stroje za oblikovanje peciva, različne mešalnike visoke zmogljivosti, pa tudi velike konvekcijske peči, ki bodo poskrbele, da boste lahko svojim strankam vedno ponudili sveže in okusne izdelke. Oglejte si tudi našo ponudbo različnih strojev za gostinstvo.


Kako izbrati pravi pekarski stroj?

Izredno pestra ponudba strojev za pekarstvo omogoča, da lahko izberete napravo, ki resnično ustreza vašim potrebam. Vendar pa si morate pred odločitvijo za nakup vzeti nekaj časa za premislek o tem, kaj sploh pričakujete od pekarskega stroja, saj vam bo to močno olajšalo delo v prihodnje. Poskusite čim bolj natančno oceniti, kolikšne količine različnih pekarskih izdelkov morate speči vsakodnevno, saj je prav to najpomembnejši dejavnik za izbiro pravega stroja za pekarstvo. Pomemben je tudi podatek o tem, kakšne so dimenzije površine, ki je namenjena izbrani napravi, svetujemo pa vam tudi, da ste pri izbiri pozorni na način čiščenja naprave in na material, iz katere je izdelana. Pekarski stroji iz visokokakovostnih materialov so sicer nekoliko večja investicija, vendar se vam bo na dolgi rok zagotovo obrestovala, saj vam bo naprava služila še vrsto let.


Peki | Pekarski stroji - obvezen pripomoček za vse pekovske mojstre - povezave do naše spletne strani:

  • Pekarski stroji
  • Stroji za pekarstvo
  • Stroji za oblikovanje testa