Recepti brez glutena: palačinke, krofi in mafini ter ostale jedi brez glutena

Recepti brez glutena, s pomočjo katerih lahko pripravite okusne in zdrave jedi, so primerni za vse tiste, ki se zaradi zdravstvenih težav morate izogibati glutenu. Gluten je zmes beljakovin, ki jih najdemo v pšenici, ječmenu, rži in sorodnih žitih. Kar dolgo je veljalo prepričanje, da se brez omenjenih živil ne da pripraviti okusnih jedi in sladic, vendar temu ni tako. Na trgu lahko najdete najrazličnejše izdelke, ki ne vsebujejo glutena in ki so primerni za pripravi najrazličnejših jedi. Večina glutenskih izdelkov je na voljo tudi v brezglutenski različici, kar je zares odlična novica za vse tiste, ki imate težave s prebavljanjem glutena. Zaradi kakovosti in hranilne vrednosti starodavnih žit, iz katerih so narejeni izdelki brez glutena, so primerni ne le za tiste, ki se ubadate z alergijami in celiakijo, temveč tudi za tiste, ki se želite zdravo prehranjevati. Preizkusite odlične recepte brez glutena za pripravo palačink, krofov ali mafinov ter ostalih okusnih sladic. Ponudbo podjetja BTF d. o. o. si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko v spletni trgovini hitro in enostavno opravite svoj nakup, prav tako pa vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših trgovin v Ajdovščini, Ljubljani ali Mariboru.

Palačinke brez glutena: sladkanje brez slabe vesti

Če ste med tistimi, ki si želite bolj zdravo živeti in uživati zdrava živila, ali pa imate intoleranco na gluten, potem so izdelki brez glutena odlična rešitev za vas. V naši ponudbi boste našli naslednje izdelke, ki ne vsebujejo glutena in s katerimi lahko pripravite slastne palačinke, mafinine pa tudi krofe: sladkorne in modelirne mase, mešanice za biskvite, cupcake, royal icing, mešanice za kreme, mešanice za makrone, mešanice za sladkorno čipko, jedilna barvila, jedilne dekoracije in ostale jedilne dodatke brez glutena. S pomočjo naših izdelkov brez glutena lahko uresničite različne recepte brez glutena. Mešanica za pripravo mafinov brez glutena vam omogoča, da pripravite okusne mafine po receptu, kot ste si ga zamislili. Prav tako pa lahko pripravite tudi okusne palačinke. Navadno moko lahko nadomestite z alternativami, kot so ajdova, čičerikina, koruzna, prosena, riževa ali amarantova moka. Palačinke brez glutena so zdrave in okusne, v njih pa lahko uživate brez slabe vesti.

Mafini brez glutena Krofi in druge brezglutenske sladice

Recepti za jedi brez glutena: najdete jih tudi na naši spletni strani

Če ste do sedaj mislili, da okusne torte ali krofov ne morete pripraviti brez glutena, naj vas prepričamo o nasprotnem. Zelo veliko slaščic je mogoče pripraviti brez glutena. Receptov za jedi brez glutena je veliko, nekaj jih lahko najdete tudi na naši spletni strani. Potrebujete le primerne sestavine. Okusne krofe brez glutena lahko pripravite z moko brez glutena. Okus bo odličen, krofi brez glutena pa so veliko bolj zdravi kot običajni krofi, ki so narejeni iz pšenične moke. S pomočjo naših mešanic brez glutena lahko naredite tudi odlično torto. Na embalaži si preberite recept za pripravo slastnega biskvita brez glutena in se držite navodil. Prepričani smo, da vaši gostje niti opazili ne bodo, da je torta, ki jim jo boste postregli, brez glutena.

Mafini brez glutena: mešanica Rue Flambee za pripravo slastnih mafinov

Če ste ljubitelj mafinov, potem bo mešanica Rue Flambee za pripravo mafinov brez glutena pravi izdelek za vas. Recept za pripravo je enostaven: mešanici dodamo olje in jajca, nato pa maso vlijemo v modelčke in spečemo v pečici. Vsi tisti, ki imate težave s prebavljanjem žitnih beljakovin, ne skrbite. Jedi brez glutena lahko pripravite hitro in enostavno, okus pa vas bo očaral. Recepti brez glutena so enostavni, jedi, ki jih boste pripravili s pomočjo receptov brez glutena, pa zelo okusne.

Izdelki brez glutena - zdrava izbira za vas

Izdelki, ki ne vsebujejo glutena, so prava izbira za zdravo, dietno in shujševalno prehrano. Vse več ljudi pa se glutenu izogiba iz zdravstvenih razlogov. Če ne smete uživati glutena, še ne pomeni, da ne morete uživati v odličnih receptih brez glutena. Priprava hrane brez glutena zahteva malo več pozornosti, vendar je lahko zelo okusna. Hrana brez glutena je zelo zdrava, pripomore k boljšemu počutju, varuje srce in ožilje, blagodejno vpliva na naša prebavila, pripomore k zvišanju ravni življenjske energije. S pomočjo brezglutenskih izdelkov lahko pripravite marsikatero odlično jed po vašem priljubljenem receptu. Oglejte si našo ponudbo izdelkov za pripravo odličnih jedi (palačinke brez glutena, krofi, torte, biskviti, mafini itd.) in naročite že danes.

ZDELKI BREZ GLUTENA ZA VSE PRILOŽNOSTI

Priprava sladic brez glutena s pomočjo naših receptov brez glutena

Na naši spletni strani lahko najdete uporabne nasvete in recepte brez glutena, s pomočjo katerih boste pripravili okusne jedi. Če ste kreativni, lahko pravzaprav vsak recept prilagodite tako, da postane recept brez glutena. Le določene sestavine morate nadomestiti z brezglutenskimi izdelki. Naša ponudba izdelkov za pripravo slastnih jedi brez glutena je bogata in raznolika, zato smo prepričani, da boste v njej našli vse, kar potrebujete za pripravo zdravih in okusnih sladic. Obiščite nas v eni izmed naših trgovin in z veseljem vam bomo pomagali poiskati primerna brezglutenska živila.