Moka brez glutena in ostali izdelki za pripravo kruha in jedi brez glutena


Moka brez glutena je primerna za pripravo jedi, kot so kruh, slaščice in ostalih jedi brez glutena. Na spletni strani podjetja BTF d. o. o. si lahko ogledate vse naše izdelke, ki ne vsebujejo glutena in so primerni za pripravo odličnih jedi in slaščic brez glutena. Prav tako pa vam ponujamo zanimive recepte za pripravo kruha in ostalih jedi brez glutena. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo izpopolnili inženiring, ki celovito zadovolji večino potreb naših kupcev. Skrbno izbran prodajni program vam ponuja celoten asortima izdelkov, ki jih amaterski in profesionalni peki in slaščičarji potrebujejo za svoje delo. Naši izdelki so kakovostni in cenovno ugodni. V prodajni program pa smo vključili tudi bogato izbiro izdelkov brez glutena, med drugim boste našli tudi moko brez glutena. Trgovina s pekarskimi in slaščičarskimi pripomočki in dekoracijami obsega preko 3000 različnih artiklov, med katerimi boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete. Moko brez glutena in ostale izdelke lahko naročite v naši spletni trgovini, lahko pa nas obiščete v eni izmed naših trgovin v Ajdovščini, Ljubljani ali Mariboru.


Kakovostna moka brez glutena - zdrava alternativa za kruh brez glutena


Moka brez glutena je v zadnjih letih izredno iskan produkt, saj se veliko ljudi spopada z alergijami na gluten oziroma celiakijo. Pri omenjeni bolezni je potrebno iz vsakdanjega jedilnika izločiti vso hrano, ki vsebuje gluten. Če je še nekaj let nazaj veljalo, da je v Sloveniji težko nabaviti moko brez glutena in ostale izdelke, ki ne vsebujejo glutena, so se danes stvari korenito spremenile. Tudi v podjetju BTF d. o. o. želimo strankam ponuditi kvalitetne izdelke za pripravo jedi brez glutena, zato smo v naš prodajni program vključili moko brez glutena in ostale mešanice za pripravo okusnih jedi brez glutena. Ker recepti za jedi brez glutena zahtevajo posebne sestavine, ki so lahko zelo drage in težko dostopne, smo se odločili, da vam olajšamo delo. Če želite pripraviti okusen kruh brez glutena, lahko recept najdete na spletu ali pa na naši spletni strani, prav tako pa lahko v naši spletni trgovini kupite zdravo moko brez glutena, s katero boste kruh, pa tudi ostale jedi brez težav pripravili.

RECEPTI ZA JEDI BREZ GLUTENA


Ponudba izdelkov za pripravo okusnih sladkih jedi brez glutena


Če ste se odločili, da boste bolj zdrav živeli ali pa ste na dieti brez glutena, še ne pomeni, da ne morete uživati v sladicah in ostalih okusnih jedeh. Naša ponudba izdelkov brez glutena obsega: sladkorne in modelirne mase brez glutena, mešanice za biskvite, cupcake, royal icing brez glutena, mešanice za kreme, mešanice za makrone, mešanice za sladkorno čipko, jedila barvila, jedilne dekoracije in ostale jedilne dodatke brez glutena. S pomočjo naših kvalitetnih izdelkov, ki ne vsebujejo glutena, boste lahko brez težav pripravili okusne jedi brez glutena. Obiščite nas v eni od naših trgovin in pomagali vam bomo pri izbiti izdelkov za pripravo okusnih jedi brez glutena.

Moka za kruh brez glutena Mafini brez glutena sestavine

Različne vrste mok brez glutena


Kruh je priljubljeno živilo in tudi, če imate intoleranco na gluten, se mu ni treba odpovedati. S pomočjo moke brez glutena lahko namreč pripravite odličen in okusen kruh brez glutena. Recept lahko prilagodite in vanj dodate različna semena in tako dobite pravi brezglutenski kruh s semeni. Moka brez glutena je lahko različnih vrst, izberite jo glede na to, kaj boste pripravljali in po katerem receptu. Oglejte si našo ponudbo izdelkov brez glutena in naročite že danes.


Hrana brez glutena: recepti, ki vas bodo navdušili


Hrana brez glutena je lahko zelo okusna, če je pripravljena s kvalitetnimi izdelki, kakršna je na primer moka brez glutena. V naši ponudbi boste našli tudi okusne mešanice za pripravo različnih biskvitov, tort in ostalih okusnih slaščic. Prav tako pa lahko pripravite izredno dobre jedi brez glutena in sladkorja, recepte pa lahko prav tako najdete na naši spletni strani.