Sladice brez glutena in laktoze ter sladkorja so zelo zdrave sladice in jedi


Sladice brez glutena in laktoze lahko sprva predstavljajo precej zahteven izziv. Če se šele spoznavate z novo obliko prehrane in jedi brez glutena in laktoze, se najbrž še ne zavedate povsem, da priprava sladice in jedi brez glutena in laktoze ne pomeni nujno ovire. Kmalu boste spoznali, da se vam je s tem odprla povsem nova paleta okusov, ki jih doslej še niste poznali.


Sladice, peciva in jedi brez glutena in laktoze niso primerne samo za alergike


sladice brez glutenaSladice brez glutena so postale že precej razširjene in dobro poznane. Tako ni nič nenavadnega, če vas na praznovanju rojstnega dneva pričaka torta brez glutena ali pecivo brez glutena in sladkorja. Za njeno pripravo je običajno dovolj že moka brez glutena, namenjena pripravi peciva brez glutena, druge sestavine pa ostanejo nespremenjene. Recepti brez glutena za jedi brez glutena tako velikokrat predvidevajo le manjše spremembe, zaradi česar mnogi niti ne opazijo, da je pred njimi sladica brez glutena. Seveda pa so lahko tudi sladice brez glutena bolj kompleksne; če obožujete kulinarične eksperimente, vas bodo verjetno pritegnili predvsem zahtevnejši recepti. Sladice brez glutena so lahko tudi prava mojstrovina. Malce bolj pa se lahko zaplete, če vas ne zanima zgolj sladica brez glutena, ampak iščete recepte za sladice brez glutena in laktoze. Razlogi za pripravo sladice brez glutena in laktoze so različni. Najpogosteje je v igri alergija, mnogi pa izberejo sladice brez glutena in laktoze tudi zato, ker so bolj zdrave. V vsakem primeru pa vam bodo pripravo močno olajšale mešanice, ki jih najdete v trgovinah Peki.

NUDIMO PECIVO BREZ GLUTENA IN SLADKORJA!

Sladice brez glutena in sladkorja si lahko privoščite brez slabe vesti


sladice brez glutena in sladkorjaZelo priljubljene postajajo tudi sladice brez glutena in sladkorja. Vse več ljudi se namreč zaveda, kako dragoceno je naše zdravje, zato raje kot klasične izbirajo jedi in sladice brez glutena in sladkorja. Tudi v tem primeru so vam na voljo številni recepti za okusne jedi brez glutena in laktoze. Sladice in pecivo brez glutena in sladkorja ter drugih problematičnih sestavin lahko v izjemno kratkem času pripravite z uporabo naših mešanic. Naša ponudba je zelo bogata, obenem pa cenovno dostopna. Vabljeni!

Več o odličnih receptih brez glutena tukaj: https://www.vsi.si/btf/recepti-brez-glutena