Prodaja pekarske opreme in živil za peko tort v trgovini Peki

Pekarska oprema je za vsakega slaščičarja, pa tudi za domačega ljubitelja peke skoraj nuja, saj brez nje pravzaprav ne moremo ustvariti vseh umetnin, ki jih z odličnimi sestavinami, veliko znanja in nekaj talenta lahko ustvarimo kar v domači kuhinji. Prav zato smo se v trgovini Peki specializirali v prodaji pekarske opreme. Prodaja pekarske opreme poteka tako preko spleta kot tudi v naših poslovalnicah, kjer nas lahko obiščete.

Prodaja pekarske opreme

Kaj moramo vedeti, preden se odločimo za uporabo silikonskih modelov za peko?

Med pekarsko opremo so dan danes vse bolj popularni silikonski modeli za peko. Veliko ljudi se sicer še zmeraj sprašuje, zakaj so silikonski modeli boljši kot navadni pekači in se jih na nek način še zmeraj izogibajo. Ampak včasih moramo pač poizkusiti nekaj novega. Prva prednost silikonskih modelov je v tem, da jih ni potrebno mazati, pecivo oziroma druga vsebina pa se na dno in na robove pekača kljub vsemu ne bo prijela. V silikonskih pekačih je peka poleg vsega tudi zelo enakomerna, zaradi tega pa na robovih in po vrhu ne prihaja do večje zapečenosti vsebine. Odstranitev pečenega testa oziroma biskvita je v primeru silikonskih modelov za peko izjemno enostavna, saj se vsebina ne prijema na model in jo lahko tako preprosto odstranimo. Silikonski pekači so primerni za v hladilnik, zamrzovalno skrinjo, pečico, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj, zato lahko jed spečemo, shranimo v hladilnik ali jo celo zamrznemo, brez da bi morali jed prestavljati iz ene posode v drugo. Za razliko od kovinskih pekačev silikonski ne rjavijo, v primerjavi s steklenimi se na njih ne nabirajo madeži, ki jih je težko odstraniti. Nenazadnje pa je potrebno omeniti tudi, da je njihovo čiščenje izjemno enostavno, saj jih je potrebno zgolj oplakniti z vodo in že so čisti. Peka v njih je preprosta in ne zahteva nobenih posebnih prilagoditev, upoštevati je potrebno le maksimalno temperaturo, ki je navadno navedena na embalaži pekača, poleg tega pa je potrebno omeniti tudi, da v silikonskih modelih ne smemo rezati z nožem.

V trgovini peki ponujamo tudi silikonske modele za izdelavo semifreda

V trgovini peki ponujamo pestro izbiro silikonskih modelov za peko slaščic, poleg tega pa lahko pri nas najdete tudi silikonske modele za čokolado ter silikonske pripomočke za fondant, nikakor pa ne gre pozabiti na silikonske modele za semifredo.

Pekarska oprema

Pestra je tudi ponudba različnih pripomočkov za peko tort

Poleg silikonskih modelov pa v trgovini Peki poteka tudi prodaja drugih modelov za peko tort. Izbirate lahko med različnimi oblikami modelov. Vaše najmlajše lahko navdušite z različnimi živalmi, med katerimi je izjemno priljubljen medo, dekleta pa bodo navdušena nad torto v obliki princeske. Fantje bodo morda navdušeni nad torto v obliki avta ali nogometne žoge, vsakemu otroku pa bo všeč torta v obliki slončka.

Modeli za peko tort

Poleg prodaje pekarske opreme pa v trgovini Peki ponujamo še živila za torte

V podjetju Peki pa se zavedamo, da samo s pekačem in drugo pekarsko opremo ne moremo speči čudovite torte odličnega okusa, zato smo v naši trgovini poskrbeli tudi za ostale pripomočke, ki jih pri peki nujno potrebujemo. Ponujamo od lopatk, nožev, strgal pa vse do čopičev, sit, valjarjev in stojal. Poleg pekarske opreme pa ponujamo tudi živila, ki bodo poskrbela, da bo torta, ki jo boste pripravili, zares odlična! Izbirate lahko med jedilnimi barvami, mešanicami za kreme, okusi, jedilnimi dekoracijami in sladkornimi čipkami. Vso ponudbo si lahko ogledate kar v naši spletni trgovini, kjer lahko izdelke tudi naročite, seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam bomo v primeru dvomov rade volje odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali pri nakupu pekarske opreme, ki jo potrebujete za ustvarjanje slaščic v kuhinji.