Prehrana brez glutena - recepti in nasveti


V podjetju Peki vam ponujamo veliko različnih pripomočkov za peko brezglutenskih sladic in ostale hrane, ki ne vsebuje glutena. Ker pa je tudi za peko peciva brez glutena potreben recept, vam v podjetju Peki ponujamo veliko različnih receptov za pecivo brez glutena.


Pecivo brez glutena receptRecepti za pecivo brez glutena


Recepti za pecivo brez glutena so posebej priljubljeni med obolelimi za celiakijo. To je bolezen, pri kateri naše telo nima tolerance na gluten. Z drugimi besedami, glutena oboleli za celiakijo ne smejo uživati, saj gluten pri njih povzroča poškodbe sluznice na tankem črevesu, ki vodijo v poškodbe drugih organov. Recepti brez glutena so tako kot nalašč za vas. Seveda pa lahko recepte brez glutena uporabljajo tudi vsi drugi ljudje - hrana brez glutena je namreč zelo zdrava in velikokrat vsebuje manj sladkorja, kot »navadne« sladice, pozitivno vpliva na prebavni trakt in na izgubo telesne teže. Recepti za pecivo brez glutena, ki vam jih ponujamo na naši spletni strani so torej kot nalašč za vas. Pecivo ne bo le zdravo, ampak bo tudi zelo okusno in mamljivo na pogled.


Recepti brez glutena za različne vrste hane


Zelo pogost recept za pecivo brez glutena so recepti o kolačih in pitah, nemalokrat pa naletimo tudi na recepte za piškote brez glutena. Na naši spletni strani vam ponujamo tudi recepte za veganske jedi brez glutena. Enostavno jih morate poskusiti, saj so slastne in zdrave.


recepti brez glutenaObiščite našo spletno stran in se prepričajte o veliki izbiri receptov brez glutena


Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o veliki izbiri receptov za peciva brez glutena in druge veganske hrane brez glutena ter recepte uporabite in si privoščite nepozabno kulinarično doživetje, ki ga lahko pripravite tudi za vaše bližnje. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo po e-mailu ali telefonu, dobrodošli pa ste tudi v eni izmed naših trgovin v Ajdovščini, Ljubljani ali Mariboru, kjer vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala, kateri recept brez glutena uporabiti in katere sestavine za izdelavo obroka uporabiti. Za več receptov brez glutena obiščite našo spletno stran: http://www.peki.si/novice/pecivo-brez-glutena