Sladice brez glutena in mleka: zdravi recepti za slastne jedi brez glutena


Recepti brez glutena in mlekaSladice brez glutena si lahko pripravite tudi sami doma. Če se vam je do sedaj zdelo, da je nemogoče pripraviti slastno sladico ali jed brez glutena, dovolite, da vas prepričamo o nasprotnem. Podjetje BTF d. o. o. ima na področju pekarske opreme veliko izkušenj. Pozorno izbran prodajni program vam ponuja veliko izdelkov, ki jih potrebujete za izdelavo slaščic in sladkih jedi. Poleg slaščičarskih pripomočkov in strojev ter potrošnega materiala boste v naši ponudbi našli tudi različna živila, med drugim tudi živila za pripravo jedi brez glutena in mleka (sladkorne in modelirne mase, mešanice za biskvite, cupcake, royal icing, mešanice za kreme, mešanice za makrone, mešanice za sladkorno čipko, jedilna barvila, jedilne dekoracije in ostale jedilne dodatke brez glutena). Na naši spletni strani pa lahko poiščete tudi zdrave recepte brez glutena, ki so primerni predvsem za tiste, ki ste na strogi brezglutenski dieti.


Recepti brez glutena in mleka - zdrava in okusna izbira

Sladice brez glutena in mlekaSladice brez glutena in mleka so zelo zdrave, njihov okus pa je odličen. Po izgledu se od »glutenskih« sladic ne razlikujejo, pomembno pa je to, da so zelo zdrave in primerne tudi za tiste, ki ne prenašajo glutena in mlečnih beljakovin in so na strogi dieti. V naši spletni trgovini lahko najdete vse, kar potrebujete za uresničitev recepta za sladice in jedi brez glutena in mleka. Takšne sladice, ki so narejene po zdravem receptu brez glutena in mleka, zato so primerne tudi za vegane. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne ideje in recepte za izdelavo odličnih in zdravih sladic brez glutena in mleka. Gre za enostavne in hitre recepte, s katerimi boste razveselili vaše brbončice.

PRIPRAVITE SI PALAČINKE BREZ GLUTENA


Bogata izbira izdelkov za pripravo zdravih jedi oz. sladic brez glutena

Ponujamo vam preko 3000 različnih artiklov, s katerimi boste svoje sladice brez glutena in mleka izpopolnili do popolnosti. Naši artikli so dosegljivi preko spletne trgovine, obiščete pa nas lahko tudi v naših trgovinah v Ajdovščini, Ljubljani in Mariboru.