Ponudba pekarske opreme v poslovalnicah in spletni trgovini Peki

V podjetju BTF inženiring je na voljo raznovrstna oprema pekarn in pekarski pripomočki, brez katerih ne more delovati nobena pekarna. Ponujamo vam celostno rešitev s ponudbo pekarske opreme, ki vam bo olajšala vsakodnevno delo in boste z njo na dolgi rok tudi veliko prihranili. Cena pekovske opreme je odvisna od vaših želja in zahtev, a prepričani smo, da boste našli nekaj zase.
Naša ponudba pekarske opreme v prodajnem programu Peki vsebuje širok spekter pekarske, slaščičarske opreme ter oprema za picerije in gostince, saj želimo našim strankam ponuditi kakovostno in mednarodno uveljavljeno opremo različnih proizvajalcev.

Ponudba pekarske in gostinske opremeOprema pekarn ter oprema za gostince in oprema za picerije

Oprema pekarn, ki jo najdete tako v naših poslovalnicah v Ajdovščini, Ljubljani in Mariboru kot tudi v naši spletni prodajalni Peki.si je deloma tudi plod našega znanja in proizvodnje. Poleg lastnih proizvodov pa naša ponudba pekovske opreme obsega tudi pester nabor svetovno znanih proizvajalcev.
Naše osnovno vodilo pri izbiri ponudbe pekarske opreme je predvsem na eni strani visoka kvaliteta na drugi strani pa morajo ponujati visoko razvito pekovsko opremo za katero znajo obdržati ugodno ceno.

Kaj obsega naša ponudba pekarske opreme

Pri nas najdete pestro ponudbo pekarske opreme in ostalih storitev:
- skladiščenje in transport surovin
- oprema pekarn (različni stroji za zmes testa, deljenje testa, medfazno počivanje, oblikovanje testa, peko testa in vsa dodatna ponudba pekarske opreme)
- ostale storitve (servis opreme pekarn in rezervi deli, zdelava tehnoloških projektov za opremo pekarn, svetovanje in tehnološko uvajanje).

Cena pekovske opreme

V našo ponudbo tako uvrščamo vrhunske proizvajalce pekovske opreme, ki svoje proizvode ne glede na njihovo kakovost ponujajo po ugodni ceni. Poleg tega pa lahko kupci izbirajo tudi med pestro ponudbo rabljene pekovske opreme po ugodni ceni.
Z velikim ponosom lahko povemo, da so nam mnogi priznani izdelovalci zaupali svoja ekskluzivna zastopništva, saj smo jim dokazali svojo profesionalnost.
Obiščite nas v kateri od poslovalnic ali pa se o naši pestri ponudbi prepričajte v naši spletni trgovini Peki.si. Vabljeni!